0.12.0 yayınlandı (Gun Ana)

Gün Ana (Azerice: Gün Ana, Kırgızca: Күн Эне, Kazakça: Күн Ана, Yakutça: Күн Ий̃э, Balkarca: Кюн Ана, Osmanlıca: گون آنا ) - Türk ve Altay mitolojisinde Güneş Tanrıçası. Kün Ana veya Güneş (Küneş) Ana olarak da bilinir. Bazen Yaşık Ana da denir. Moğollar Nar (Nara) Ece derler. Altay Türkleri’nin Tengricilik inancında güneş ile birlikte Gök Alemi’nin en yüksek katında oturan, güneş tanrıçası olarak görülebilecek kutsal bir varlıktır. Bu inanca göre gün ana insanların ilk büyük annesi, ve Ay Dede ilk büyük babasıdır. Göğün yedinci katında oturur. Türklerle de bağlantılı bazı ön Asya kültürlerinde dişil olarak algılanmıştır. Günümüzde kızlara Güneş adının verilmesinin nedenlerinden birisi de budur. Türklerde güneş sıcağın ay ise soğuğun sembolüdür. Ural Batır (Ural Han) söylencesinde Gök Tanrısı Samrav’ın iki karısı vardır birisinin adı Kuyaş Ana’dır. (Diğeri de Ay Ana’dır.)
Kaynak: Wikipedia

8 gün sonra
11 gün sonra

Merhaba tolgaaaltas,

Yusuf hocamla Flarum kurduk 3-4 defa kurulum yapmamıza rağmen sürekli scriptte çökme yani bozulmalar meydana geldi. Yusuf hocam ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Hosting firmasıyla görüştüm onlarda sorun yok dediler. Sonra öylesine kurcalarken dil seçeneğini İngilizce yaptım sorun düzeldi. Sonra tekrar Türkçe’yi seçtim hata devam ediyoruz. Aldığım hata aşağıdaki gibidir.

fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.discussions_count
fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.posts_count
fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.users_count
fof-forum-statistics-widget.forum.navbar.latest_membe

tolgaaaltas Turkish Core Experience Pack0.12.2

Turkish Extensions Experience Pack0.12.9

Paket halinde kurulum yaptı @mekici dediğim gibi dil değişimi yapınca hata düzeliyor. Ben paylaştığınız son sürüm dosyalarını da dil paketi üzerine FTP aracılığı ile yazdırdım ama sanırım güncelleme de olmadı.

Danci Pakette bir sorun yok çünkü kendi sitemde de her iki uzantıyı kullanıyorum. tolgaaaltas/flarum-ext-turkish:0.12.9 ile fof/forum-statistics-widget:0.1.1 şu anda FlarumTR üzerinde de beraber kurulu. Uzantının çeviri satırlarının güncellenmiş olabilme ihtimaline karşı incelememi yaptım ancak tüm değerler sabit. Burada sanırım servis sağlayıcınızdan kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz diye düşünüyorum.

tolgaaaltas Hocam sorunu incelemeniz için sizinle iletişime geçmek istiyorum. Rica etsem mesaj gönderir misiniz? Site adresini paylaşayım bir kontrol edin isterseniz.

tolgaaaltas Zaten ilk kurulumda bu sorunu yaşamıyoruz. Eklenti aktif ettiğinde ya da bir ayar yapıldığında bu hatayı veriyor. İngilizce dil seçimi şuan sorunsuz çalışıyor dil seçiminin Türkçe yapınca site çöküyor.

Danci’nin sorunu Core Experience Pack veya Extensions Experience Pack ile ilgili değil, servis sağlayıcısından kaynaklı bir hata gibi gözüküyor. Tartışmayı takip eden arkadaşların bilgisine.

tolgaaaltas Hocam rica etsem bir konuda yardımınızı alabilir miyim? Özel konuşma gönderirseniz sevinirim.

Danci özel tartışma ile destek vermeyi tercih etmiyorum hocam genelde, ilk seferde uzantıda sorun olduğunu düşünerek başlattım. Uzantı ile ilgili sorun ise buradan, başka bir konu ise yeni tartışma başlatarak iletebilirsiniz.

sezginyildirim daha önce pakete FTP ile müdahale etmiş olabilir misin? remove yaptıktan sonra tekrar kurmayı deneyebilirsin.

Birkaç gündür PWA uzantısının çevirisini tamamlamak istiyorum ancak vakit bulamıyorum. PR atabilecek olan varsa çok iyi olur.

tolgaaaltas eksik olan çevirilerde elimden geldikçe artık bu eklenti için destek verecegim. Flarum Moderator Warnings için github reposunda issue açtım.

8 gün sonra

tolgaaaltas Hocam komple paketi terk mi edeceksin. Artık güncelleme olmayacak mı?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular