FlarumTR olarak Türk kullanıcılarına sürekli güncel kalacak bir Türkçe Dil Eklentisi hazırladım. FOF eklentilerinin çoğu var. Yakıdan tüm eklentiler olacak.

Mevcut Türkçe eklentilerinde ‘konu’ kelimesi ‘tartışma’ şeklinde tercüme edilmişti. FlarumTR eklentisinde şu an bu sitede gördüğünüz ifadeler kullanıldı.

KURULUM

composer require flarumtr/turkish-lang

GÜNCELLEME

composer update flarumtr/turkish-lang

KALDIRMA

composer remove flarumtr/turkish-lang

HANGİ EKLENTİLER VAR

Fof Eklentileri

• Discord Login
  • Follow Tagsü
  • Formatting
  • Links
  • Pages
  • Polls
  • Share Social
  • User Bio
  • User Directory
  • Username Request

PR ile katkıda bulunan @tolgaaaltas teşekkür ederim.

Herhangi bir hata bulursanız/ öneriniz varsa konunun altına veya Github’ta belirtebilirsiniz.

https://github.com/flarumtr/turkish-lang

• [silindi]

mekici Bu güzel oldu. Elinize sağlık

5 gün sonra

Hocam selam,

Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.

Problem 1
        - Installation request for flarumtr/turkish-lang ^0.1.1 -> satisfiable by flarumtr/turkish-lang[v0.1.1].
        - flarumtr/turkish-lang v0.1.1 requires flarum/core ^0.1.0-beta.9 -> satisfiable by flarum/core[0.1.x-dev, v0.1.0-beta.9] but these conflict with your requirements or minimum-stability.

Installation failed, reverting ./composer.json to its original content.

böyle bir error alıyorum kurarken.

EgeBee Eklenti kurulum komutunu sitenizin kurulu olduğu dizinde çalıştırırsanız bu hatayı almazsınız.

EgeBee cd /var/www/siteadi.com/public_html/ & & composer require tolgaaaltas/flarum-ext-turkish şeklinde komut girmeniz gerek.

13 gün sonra

Yakında Türkçe dil desteği ile ilgili güzel gelişmeler olacak. Şimdiden Türk arkadaşları bilgilendirmek istedim. 🙂

Eklenti güncellendi. Artık bu eklentiyi @tolgaaaltas tarafından geliştirilen eklenti ile birlikte kullanmanız gerekiyor.

bir ay sonra

Beta 10 sürümü için güncellendi.

10 gün sonra

v0.1.8 Yayınlandı.

Beta 10 için eksik satırlar ekledi.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular