• Flarum
  • Flarum İlk Kurulum Sonrası Yapılması Gerekenler

mekici türkçe karakterli konu başıklarında..adres url sinde türkçe karakterler gözükmüyor..otomatik ingilizce karakterlere çevirmesi için ne yapmam lazım

9 gün sonra

Üstad selam öncelikle çok teşekkür ederiz efsane olmuş, çok işe yarıyor. Ancak benim bir sorunum var, profil adı altında clarkwinkelmann-poke.forum.profile.count ve clarkwinkelmann-poke.forum.profile.poke gibi şeyler yazıyor. Bunlar nedir, nerden düzeltebilirim? Çok sağolun.

mekici Klasör içinde tr.yml yok, yani üzerine yazmadı, dolayısıyla değişen bişey olmadı. Eklentiyi pasif ettim, yml dosyasını yükledim tekrar aktif ettim önbelleği temizledim ama yine aynı çıkıyor hocam.

Bir mail ayarlarını beceremedik galiba, tüm yönergeleri takip ettim ancak birşeyler yanlış gitti diyor.

Feri tr.yml dosyasını ekleyeceğiniz yeri yanlış yazmışım hocam pardon. Eklentinin kendi klasörünün içinde locale klasörünün içine atacaksınız.

• Feri bunu yanıtladı.

mekici
          /public_html/vendor/zerosonesfun/flarum-ext-poke/resources/locale/
          buraya ekledim, en.yml varmış, onun yanına attım tr.yml diye, önceden tr dosyası yokmuş sanırım yine.

Ya o çok sorun değil, kaldırırız gider de şu eposta işini çözemedim. 🙁

7 gün sonra

güncelledim, teşekkür ederiz. ama assets klasörünün iznini 775 yaptım hala avatar yükleyemiyorum. foto geliyor sonra hemen geri gidiyor.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular