Nasıl flarumu 9 sürümüne güncellerim?

Apeiron

Başlamadan önce, public/assets dizinini, composer.json ve veritabanınızın bir yedeğini aldığınızdan emin olun.
    Ayrıca Admin Paneli posta ayarlarına gidin ve “posta sürücüsü” alanınızın küçük harfli olduğundan emin olun. Değilse SMTP yerine smtp kullanın.

Kodları çalıştırın:
    composer update –prefer-dist –no-dev -o –with-all-dependencies
    php flarum migrate
    php flarum cache:clear

Reesa Böyle bir hata çıktı:

C:\xampp\htdocs\hcnw>php flarum migrate
      PHP Fatal error:  Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000] [2002] Hedef makine etkin olarak reddetti
      Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000] [2002] Hedef makine etkin olarak reddettiinden balant kurulamad.
       in C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\doctrine\dbal\lib\Doctrine\DBAL\Driver\PDOConnection.php:27
      Stack trace:
      #0 C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\doctrine\dbal\lib\Doctrine\DBAL\Driver\PDOConnection.php(27): PDO->__construct('mysql:host=loca...', 'mrtuna', '94de4ad09c', Array)
      #1 C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\illuminate\database\Connectors\Connector.php(67): Doctrine\DBAL\Driver\PDOConnection->__construct('mysql:host=loca...', 'mrtuna', '94de4ad09c', Array)
      #2 C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\illuminate\database\Connectors\Connector.php(46): Illuminate\Database\Connectors\Connector->createPdoConnection('mysql:host=loca...', 'mrtuna', '94de4ad09c', Array)
      #3 C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\illuminate\database\Connectors\MySqlConnector.php(24): Illuminate\Database\Connectors\Connector->createConnection('mysql:host=loca...', Array, Array)
      #4 C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\illuminate\database\Connectors\ConnectionFactory.php(182) in C:\xampp\htdocs\hcnw\vendor\doctrine\dbal\lib\Doctrine\DBAL\Driver\PDOConnection.php on line 31

Apeiron Hata neden kaynaklanıyormuş hocam. Yazın da sizin gibi sorun yaşayan çıkarsa istifade etsin.

mekici Valla benim gibi aynı mallığı yapçak olanı sanmıyorum xampp i kapamışım xampp kapalıyken güncellemeyi denerken db güncellenmiyormuş host kullanınca localde güncelliyoruz işte 😃

8 ay sonra

beta 12 çıkmış güncelleme yapayım diyorum fakat "

Nothing to install or update

" Yüklenecek veya güncellenecek bir şey yok. diyor. Fakat

composer info –outdated –direct.

ile güncellemeleri görebiliyorum
            https://prnt.sc/rc6m2g nerde yanlış yapıyoruz?

EminGlveren composer.json dosyasının içeriğini paylaşır mısın? Ayrıca composer why-not flarum/core v0.1.0-beta.12 komutunun çıktısını da alalım.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular