GÜZEL DENİYELİM BETA 8.1 KURDUM BUNU GORMEMISTIM .(

mekici Ben videoyu izleyerek mi yüklemem gerekiyor yoksa yazıda ki adımları takip ederek mi yüklemem gerekiyor? Hosting’e yükleyeceğim.

SanalAnsiklopedim İkisi de olur. Uğraşmak istemiyorsan hazır dosyayı indir yükle. Eklentileri kendim belirleyeceğim diyorsan videodaki gibi kendin kurulum yap.

Teşekkürler, deneyelim bakalım.

• [silindi]

Emeğinize sağlık.

mekici kardesim db sıkıntılı atıyorum ıcınde 4 tane sorgu cıkıyor sende 10 15 tane tablo cıkıyor bı kontrol et

SerdarSalda Hocam bir kaç defa import etmeyi dene 288 sorgu olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam.

mekici yanlişin var mslf dedıgım gıbı suan kurulum yarıda kaldı beklıyorum

sql : 46.kilobayt dosya boyutu 4 satır tablo var

suan en guncell surumu bu deılmı

SerdarSalda evet bu en güncel sürüm aynı dosya ile yaptığım kurulumlar çalışıyor. Mysql sürümünüz destekliyor mu

mekici Sunucu: Localhost via UNIX socket
            Sunucu türü: MariaDB
            Sunucu bağlantısı: SSL kullanılmamakta Belgeler
            Sunucu sürümü: 5.5.60-MariaDB - MariaDB Server
            Protokol sürümü: 10
            Kullanıcı: admin_flarum@localhost
            Sunucu karakter grubu: cp1252 West European (latin1)
            Web sunucusu
            Apache/2.4.6 (CentOS) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_fcgid/2.3.9 PHP/7.2.20
            Veritabanı istemcisi sürümü: libmysql - mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 3591daad22de08524295e1bd073aceeff11e6579 $
            PHP uzantısı: mysqliBelgeler curlBelgeler mbstringBelgeler
            PHP sürümü: 7.2.20
            phpMyAdmin
            Sürüm bilgisi: 4.9.0.1 (güncel)

mekici MySQL 5.6+ veya MariaDB 10.0.5+ ve üzeri bir sürüm olmalıdır.

Açıklamada olduğu gibi mysql sürümünüz desteklemiyor

mekici onla alakası yok kardesım senın sgl bozuk dedım eskı dosyandakı sql de sıte calısıyor suan al lınk

forumkal.com bıı bak

• suan kendı sunucumda vestacp kullnıyorum

mekici bilemiyorum kardeşim ben olanı söyledim, 2 db arasındaki bir sey var engelleyen ben vesta da denedim şu an sorun yok ama kaldıracağım denemek için kurdum teşekkürler 🙂

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular