MrNYKS mekici Bir şey sormak istiyorum ben bir kullanıcı bir post açtığı zaman direkt tüm kullanıcılara bildirim göndermesini istiyorum ama otomatik olacak işe nasıl yapabilirim ?
mekici MrNYKS Webpush ile bildirim gönderebilirsin. Ancak hazır hosting kurulum dosyasında bu eklenti yok. Sonraki güncellemede ekleyeceğim
MrNYKS mekici Seni seviyorum kardeşim sitem eğer google de önlere çıkar ise kesinlikle senin adınıda vereceğim sitemde <3
MrNYKS mekici Bir şey soracağım ben ne yaparsam yapayım sitem googleye kayıt olmuyor neden acaba bir hatamı yapıyorum ? Meta tagları ekledim sitemi search console de ekledim her şeyi yapmama rağmen olmuyor bir türlü çıkmıyor site adını yazınca neden ? ayrıca siteme googlenin otomatik reklam vermesini de istiyorum nasıl yapabilirim ?
mekici MrNYKS site adresi nedir hocam bakalım bir sorun var mı? Googlenin otomatik reklam vermesi için AdSense den alacağın otomatik reklam kodunu header bölümüne eklemen gerekir. Bununla ilgili arama yaparsan sitede bir çok kaynak var
MrNYKS mekici livemine.tk googleye direk alan adı ile beraber yazınca çıkıyor fakat sadece livemine yazınca olmuyo 🙁
mekici MrNYKS Google’de dediğiniz şekilde çıkması için biraz zaman geçmesi gerekir. Bu zaman sitenize gireceğiniz orijinal içeriklerin sayısı ile doğru orantılı olarak kısalır.
MrNYKS mekici Teşekkürler yardımlarınız için.Sizi çok seviyorum vallaha XD.Peki alexa sıralamasında no data fln diyor onu nasıl ayarlıyacağım ?
mekici MrNYKS Ona da bir şey yapmanıza gerek yok. Bir süre sonra orada da çeşitli sıralamalar görmeye başlarsın. Site çok yeni olduğu için herhangi bir veri olmadığından boş görünür
Exit mekici hocam yaptım kurdum tesekkur ederim mail değişme ve admin şifre değişmeyi yapamadım sadece 🙁(
mekici Exit İlk önce profil sayfasında e-mail değiştireceksin. Ardından şifreni. E-posta değiştirirken yeni girdiğin e-postaya doğrulama postası gönderir, gelen bağlantıya tıklaman yeterlidir. E-mail değiştirdikten sonra da benzer şekilde şifreyi değiştireceksin.