mekici Beta 9′da bir sorun yok. Yalnızca Hashtags ile beraber kullanımda çalışmıyor # içerdiğinden dolayı, Hashtags eklentisi FancyBox’ı bozuyor. FriendsOfFlarum’un Username Request’ini de koyabilirsin, o daha iyi yazılmıştır muhtemelen dem13n’ın eklentisinden.

Görmeyeli epey gelişmiş, tekrar deneyip kullanmak için sabırsızlanıyorum

Edit: Emeğinize yüreğinize sağlık. Gerçekten eklentiler ile mükemmel seviyeye gelmiş sistem. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

bence güzel bir script. umarım bu script paralı değildir ve buradan indirilen dosyalar wrz değildir.

grange Scrip açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılımdır. Dosya da tamamen temizdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

mekici hızlı cevap için teşekkürler. şu an kurulum için işlemleri yapıyorum.

veritabani.sql yüklendiğinde hata aldım
      `SQL sorgusu:

CREATE TABLE banned_ips (
      id int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      creator_id int(10) unsigned NOT NULL,
      address varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL,
      reason varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_ci DEFAULT NULL,
      user_id int(10) unsigned DEFAULT NULL,
      created_at timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP,
      PRIMARY KEY (id),
      UNIQUE KEY banned_ips_address_unique (address),
      KEY banned_ips_user_id_foreign (user_id),
      CONSTRAINT banned_ips_user_id_foreign FOREIGN KEY (user_id) REFERENCES users (id) ON DELETE SET NULL
      ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_ci
      MySQL çıktısı: Belgeler

#1071 - Specified key was too long; max key length is 767 bytes`

grange Veri tabanını zip dosyasından sürükle bırak yöntemi ile çıkarma. Dosyanın tamamını ayrıştırıp veritabanını öyle import et.

mekici öyl e yapmıştım. tüm dosyayı zipten çıkardım.

mekici evet bu oldu. sorun neymiş acaba? ileride lazım olursa bileyim. ayrıca neredeyse 7 k dosya gönderiyor. çok fazla değil mi? son gönderdiğiniz test klasöründekileri gönderdim

grange Paylaşımlı hostingde daha sonradan eklenti kurulamadığı için işe yarar eklentilerin hepsi yüklü halde o yüzden boyut biraz fazla. Normalde boyutu bu kadar değil.

500 hatası verdi anasayfa

grange htaccess dosyası yüklendi mi? Bakar mısın dizinde var mı?