@mekici Abi lütfen bütün eklentileri ekle. İnan çok ihtiyacımız var. Biliyorsun ki hosting kullanıcıları eklenti kurmada sorun yaşıyor. İnan çok duacın olurum böyle bir dosya paylaşır isen. Teşekkürler şimdiden. Linguist de olsun değişmeyen çevirileri değiştiririz.

Dosya güncellendi. Aşağıdaki eklentiler eklendi.

[05.08.2019 - 20:04] FOF Direct Link, Flagrow HTML Errors, FOF Default Group, FOF Recpatcha, Summaries, Flagrow Impersonete, Hashtags, Fickle, Reflar Cookie,, Reflar traditional rank icons, FOF IP Ban, FOF Subscribed, FOF Front Page, FOF Drafts eklentileri eklendi.

mekici Tamamdır abi teşekkür ederim. İstersen bu konudan farklı olarak paylaşabilirsin.

Bütün eklentilerinin olduğu konu,
    En çok kullanılan eklentilerin olduğu konu..

İsimlerinde iki farklı konu olabilir. Yinede sen daha iyisini bilirsin tabi ki.

Elinize emeğinize sağlık !

mekici Abi inan hakkını kimse ödeyemez. İşin gücün rast gitsin. Bizim için versiyon 7′ye kadar çıkarttın dosyayı. Allah razı olsun senden.

@hodrey az daha bekleteceğim sizi. Bir eklentide sıkıntı vardı çıkarmak zorunda kaldım.

mekici Abi sıkıntı olsun boşver. Önemli olan çözümü burada aramaları. En kötü ihtimal; Site biraz daha hareketlenir. 😃

(Bir sitede görmüştüm. Yorumlar, maksimum 50 karakter’den fazla yazamıyordun. Nedenini sordum, Ne kadar çok yorum, o kadar aktiflik. diye cevap vermişlerdi)

SanalAnsiklopedim Bu forum için onu yapamayız çünkü kodlar bazen çok uzun olabiliyor. O daha çok normal tartışmalar için kullanılabilir

Maney eklentisi ile level ranks eklentisi çakışıyordu. Bu yüzden paketten çıkardım.

mekici v7 ile arasında ekleme mi var çıkarma mı Yusuf abi? v7 kurulu bende. v8′e güncellememi önerir misin?

Admin beta10 çıktı beklemedeyiz..

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular