mekici Yusuf abi böylelerine ıp ban atmak gerekiyor. Emeğe saygısızlık yapanların burada işi olamaz. Gitsin nerden indiriyorsa indirsin. Canımı sıktılar yine…

Konuların, mesajların, yönetim bölümünde yapılan css kodlarının zarar görmeyeceği şekilde hostinge yükleyebilir miyiz? Mümkün müdür böyle bir yükleme yapmak? Şimdi mesela ben daha önce buradan indirdiğim FlarumTR dosyasını buradan tekrar indirerek güncellemek istiyorum. Ama sitemde konular, mesajlar ve yönetim panelinde eklediğim css kodları var. Anlatabildim mi bilmiyorum. 🙂 Umarım anlatabilmişimdir. Ben bunu indirip yükleyecek olsam eminim herşey sıfırdan başlayacak. Böyle olmasından dolayı güncelleyemiyorum. Ama bir çözümü var mı silinmeden yükleyebilmenin?

hocam bu kurulumun içine kayıt ol linkini çıkaran eklentiyi de kurabilir misiniz. Eminim çoğu kişi bunu istiyordur.@mekici

Başka eklenti eklenmesini isteyen varsa yazsın.

Yada tüm eklentileri eklesem mi??

mekici Bu çok iyi olur hocam kullanmak istemediğimizi de kaldırabiliyorsak kaldırırız.

bikpss Kaldırılmaz ama aktif etmedikten sonra bir zararı olmaz. Sisteme yük getirmez yani.

oda olur hocam 🙂

Dosya güncelleniyor… Bir saat kadar sonra yeni dosyayı indirebilirsiniz.

[05.08.2019] (HENÜZ SİTEYE DOSYALAR EKLENMEDİ) FOF Direct Link, Flagrow HTML Errors, FOF Default Group, FOF Recpatcha, Summaries, Flagrow Impersonete, Hashtags, Fickle, Reflar Cookie, Money, Reflar traditional rank icons, Reflar Dorman, FOF IP Ban, FOF Subscribed, FOF Front Page, FOF Drafts eklentileri eklendi.

Error booting Flarum: Class ‘Doctrine\DBAL\Configuration’ not found
          hatası aldık

hodrey Dosyalar aktarıldımı hepsi + aktarmadan dolayıdır sorun iyi kontrol et

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular