mekici Tamamdır teşekkürler.
Flarum Hosting Kurulum Dosyaları [BETA 9]
Çok teşekkür ederim.
Elinize sağlık, teşekkürler.
indirmek için yazıyorum sadece
Tüm eklentiler güncellendi. Linguist eklentisi veri tabanından ve sistemden kaldırıldı. Artık çevirilerle uğraşmanıza @tolgaaaltas sayesinde gerek kalmadı.
Deneyelim bakalım
mekici Ne yazık ki insanlarımız bir teşekkür edemeyecek kadar aciz bir durumdalar.
Dosyalar güncellendi. Artık sistem tamamıyla Türkçe. Güle güle kullanın.
RecepBilgin Aynen hocam ya. Ben saatlerimi veriyorum siliyorum, yüklüyorum, güncelliyorum. Adam indirmek için yazıyorum diyor ya.
mekici Yusuf abi böylelerine ıp ban atmak gerekiyor. Emeğe saygısızlık yapanların burada işi olamaz. Gitsin nerden indiriyorsa indirsin. Canımı sıktılar yine…
Teşekkürler !!!
- Düzenlendi
Konuların, mesajların, yönetim bölümünde yapılan css kodlarının zarar görmeyeceği şekilde hostinge yükleyebilir miyiz? Mümkün müdür böyle bir yükleme yapmak? Şimdi mesela ben daha önce buradan indirdiğim FlarumTR dosyasını buradan tekrar indirerek güncellemek istiyorum. Ama sitemde konular, mesajlar ve yönetim panelinde eklediğim css kodları var. Anlatabildim mi bilmiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Ben bunu indirip yükleyecek olsam eminim herşey sıfırdan başlayacak. Böyle olmasından dolayı güncelleyemiyorum. Ama bir çözümü var mı silinmeden yükleyebilmenin?
teşekkürler