deneyelim
Flarum Hosting Kurulum Dosyaları [BETA 9]
bakalım deneyelim
denemek için
sagol deneyelim bakalım
@mekici Bütün eklentileri güncelleyip haftada bir kez olmak kaydıyla Beta9 dosyasını güncelleme şansınız var mı? Bu şekilde konuda bulunan Beta9 dosyası güncel olur ise, siteye hafta içerisinde güncel dosyayı indirmek amaçlı giren çok kişi olacaktır. Sizin için de uygun ise; Belirli bir gün belirleyip her hafta o gün eklentileri güncelleyerek dosya tazelenebilir.
Eline Sağlık
Teşekkürler.
teşekkürler
yapamıyorummmmmmmmmmmm
bunu vds kurabilirmiyiz acaba.
- Düzenlendi
Kilicaslan vds için sunucunuza composer yükleyin ve kurulumu kendiniz yapın. Site de sunucuya kurma ilke ilgili döküman var
yine bu forum dosyaları oluyormu
Kilicaslan olur hocam
teşekkürler
“Bağlantıyı görebilmek için konuyu Cevapla” yöntemi sağlıklı görünmüyor. Dosyaları indirip denemeden ne yazabiliriz ki?
mekici Elbete forumun canlı kalması, desteklenmesi gerekiyor. Fakat böyle bir yöntem open source mantığına ne kadar uygun? İnsanları gönüllü bir şekilde paylaşmaya özendirmenin bir yolunu bulmalıyız, “zorlayarak” değil Aksi taktirde bilgi paylaşımı için düşünülmüş bu site de bir sürü “çöp” mesajla dolmuş olmayacak mı?
Tabii bu sorulara benim de doyurucu cevaplarım yok. Ama en azından tartışmamız gerekir.
tigteber Diğer konuları incelerseniz göreceksiniz ki bir sorunu olan kişi problemini halledince nasıl yaptığını, problemin çözümü için forum üyelerinin her bilgiyi cömertçe paylaştığını göreceksiniz. Dediğiniz gibi forumda çöp olacak bir konu varsa o da bu konudur. Ama hostinge kurmak isteyen de bu konuya mutlaka gelecek. Yani çöp mü değil mi tartışılır
Linki görmek için cevaplıyorum =) Teşekkürler bende aranıza katılmış oldum. Sitemizi kuruyorum.. Görüşürüz..
Teşekkürler