License Latest Stable Version Total Downloads

📝 Açıklama

Notification Hub’ı Tanıtıyoruz: Topluluğunuzun Etkileşimini Artırın!
Aynı eski, sıkıcı bildirimlerden bıktınız mı? Flarum forumunuzun iletişimine biraz hayranlık katmak mı istiyorsunuz? Notification Hub ile kullanıcılarınızın nasıl bilgili ve etkileşimli kaldığını kökten değiştirmeye hazır olun!

🚀 Özel Bildirimler

Özel Bildirimler Dünyasının Kilidini Açın: Notification Hub sadece başka bir bildirim uzantısı değildir. Temellerin çok ötesine geçen özel bildirimler oluşturmanın ve yönetmenin güçlü, esnek ve eğlenceli bir yoludur.

✨ Özellikler

Hedefli Bildirimler: Belirli bildirimleri tek tek kullanıcılara, gruplara veya herkese aynı anda gönderin! Artık kaçırılan duyurular veya kritik güncellemeler yok.

Benzersiz Bildirim Türleri: Kişiye özel bildirim deneyimleri yaratın. Her bildirim türünü anında tanınabilir ve ilgi çekici hale getirmek için özel simgeler, renkler, mesajlar ve hatta alıntı metinler tanımlayın.

Tam Kontrol: Yöneticilerinizi ayrıntılı kontrolle güçlendirin. Kimin hangi tür bildirimleri gönderebileceğine karar verin, kimseyi bunaltmadan topluluğunuzu bilgilendirin.

Sorunsuz Entegrasyon: Bildirim Merkezi, Flarum’un mevcut bildirim sistemiyle mükemmel bir şekilde çalışır.

Zahmetsiz Yönetim: Güzel, sezgisel bir yönetici arayüzü bildirim türlerini oluşturmayı, düzenlemeyi ve silmeyi çocuk oyuncağı haline getirir. Kodlama gerekmez!

💖 Önizleme

📥 Kurulum

composer require huseyinfiliz/notificationhub

Extension Manager ile yükleyin: huseyinfiliz/notificationhub

♻ Güncelleme

composer update huseyinfiliz/notificationhub

Kaldırmak için: composer remove huseyinfiliz/notificationhub

🔗 Bağlantılar

⚠ Uyarı

Bu, uzantının ilk test sürümüdür. Uzantıyı yüklemeden önce verilerinizi yedeklemenizi ve düzenli kullanımdan önce iyice test etmenizi öneririm.

Eline sağlık @huseyinfiliz hocam, Ekstra bir geliştirme fikri olması açısından user directory eklentisinde kullanıcı üzerindeki seçeneklerde de kullanıcıya bildirim gönderme seçaneği olabilir. Eklentiyi kurmadım henüz, belki de var emin değilim ama mailing eklentisi için seçenek var.

Can Mithat BEYBABA desteğiniz için teşekkür ederim 🔥❤️‍🔥

taklamakan tam olarak dediğiniz gibi user directory’de bildirim gönder düğmesi mevcut hocam. Mailing uzantısıyla birebir aynı yerlerde ve aynı işlevsellik ile ekledim.

Forum ön yüzünü Mailing eklentisiyle birebir aynı diyebilirim

Animex ben teşekkür ederim, umarım memnun kalırsınız 💪🏻

MrRobot Flarum’un 🇦🇿 Azerbaycan dil desteği çok zayıf aslında. Gerçekten çeviriye ihtiyacı var. Vakit bulabilsem el atacağım…

huseyinfiliz eklentilerde çoklu dil desteğine önem veriyor musunuz hocam? Yeniden kuracağım forumda birden çok farklı dile sahip insanların kullanabilmesini amaçlıyorum. Etiketlerin çoklu dil olabilmesi için Flarum’un halen desteği olmaması ve bunu yapan tek eklentinin pahalıya satılması ayrı bir dert zaten…

Mesela bu eklentide kullanıcının tercih ettiği dilde bildirim göndermeliyim.

hasanmerkit çoklu dil desteği bir noktaya kadar çalışıyor. Fakat gönderilen bildirimlerde dil desteği mevcut değil. Başlangıçta bende dediğiniz gibi planlamıştım fakat gelen talepler bu yönde ilerlememe sebep oldu.

Yinede şunu yapabilirsiniz. Kullanıcılara dillerine göre gruplara ayırırsınız ve her gruba ayrı ayrı bildirim gönderirsiniz

huseyinfiliz kullanıcıları gruplara ayırmak zor sanırım. Kullanıcıların “locate” cookie’sini okumak ile uğraşmak gerek sanırsam. Saf PHP biliyorum ama Flarum’a müdahele edemiyor ve eklenti geliştirmeyi (henüz) bilmiyorum.

hasanmerkit dilerseniz kullanıcıların kendi dillerini ve/veya ülkelerini seçmelerini ve bu seçime göre grup atamasını yapabileceğiniz eklentiler mevcut

6 gün sonra

🚀 v0.3: Neler Değişti?

Güncelleme Görseli

• Büyük performans iyileştirmeleriyle artık 100.000’den fazla üyeye aynı anda bildirim gönderebilirsiniz! (Veritabanı kuyruğu veya Redis kullanarak)

Jobs sistemi eklendi ve nasıl çalıştığını açıklamak istiyorum. Performans iyileştirmesi şu şekilde çalışıyor: Aynı anda 100.000 kişiye bildirim göndermek istediğinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden, önce üye kimliklerini 50’lik gruplar halinde alıyoruz. Ardından, her 1000 kişiye ulaştığımızda bu işlemi Jobs sistemine gönderiyoruz. Böylece sunucu aşırı yüklenmiyor.

Ayrıca, “1 kullanıcıya bildirim gönderildi!” başarı mesajında artık kesin kullanıcı sayısını değil, yaklaşık bir sayı gösteriyoruz. Bunun nedeni, performans açısından sunucu yükünü azaltmak. Önceden aynı kullanıcı farklı gruplardan eklenmişse tekrar tekrar sayılıyordu. Şimdi, yinelenen kullanıcıları saymıyoruz, ancak bildirim gönderilirken arka planda kontrol devam ediyor.

• Yönetim panelinin tasarımı güncellendi

Sizlerin katkılarıyla Bildirim Merkezi yönetim ayarları sayfasını tamamen yeniledik!

• Bildirim Türü Açıklaması alanı eklendi
              • Bildirim gönderme penceresindeki avatar hatası düzeltildi
              • Diğer bazı hatalar giderildi…

Not: Güncellemeyi yaptıktan sonra önbelleğinizi temizlediğinizden emin olun.

Önemli: Notification Hub eklentisini devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirin.

♻ Güncelleme

composer update huseyinfiliz/notificationhub

Yüklemek için:
              composer require huseyinfiliz/notificationhub

💖 Demo

Geri Bildirimleriniz Önemli

Bu güncellemeyle ilgili herhangi bir sorun fark ederseniz veya yeni özellik önerileriniz varsa, lütfen burada paylaşın. Geri bildirimleriniz, eklentiyi geliştirmemize yardımcı oluyor! 🙏

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular