🚀 v0.3: Neler Değişti?

- Büyük performans iyileştirmeleriyle artık 100.000’den fazla üyeye aynı anda bildirim gönderebilirsiniz! (Veritabanı kuyruğu veya Redis kullanarak)
Jobs sistemi eklendi ve nasıl çalıştığını açıklamak istiyorum. Performans iyileştirmesi şu şekilde çalışıyor: Aynı anda 100.000 kişiye bildirim göndermek istediğinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden, önce üye kimliklerini 50’lik gruplar halinde alıyoruz. Ardından, her 1000 kişiye ulaştığımızda bu işlemi Jobs sistemine gönderiyoruz. Böylece sunucu aşırı yüklenmiyor.
Ayrıca, “1 kullanıcıya bildirim gönderildi!” başarı mesajında artık kesin kullanıcı sayısını değil, yaklaşık bir sayı gösteriyoruz. Bunun nedeni, performans açısından sunucu yükünü azaltmak. Önceden aynı kullanıcı farklı gruplardan eklenmişse tekrar tekrar sayılıyordu. Şimdi, yinelenen kullanıcıları saymıyoruz, ancak bildirim gönderilirken arka planda kontrol devam ediyor.
- Yönetim panelinin tasarımı güncellendi
Sizlerin katkılarıyla Bildirim Merkezi yönetim ayarları sayfasını tamamen yeniledik!
- Bildirim Türü Açıklaması alanı eklendi
- Bildirim gönderme penceresindeki avatar hatası düzeltildi
- Diğer bazı hatalar giderildi…
Not: Güncellemeyi yaptıktan sonra önbelleğinizi temizlediğinizden emin olun.
Önemli: Notification Hub eklentisini devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirin.
♻ Güncelleme
composer update huseyinfiliz/notificationhub
Yüklemek için:
composer require huseyinfiliz/notificationhub
💖 Demo
Geri Bildirimleriniz Önemli
Bu güncellemeyle ilgili herhangi bir sorun fark ederseniz veya yeni özellik önerileriniz varsa, lütfen burada paylaşın. Geri bildirimleriniz, eklentiyi geliştirmemize yardımcı oluyor! 🙏