BatuhanBakay huseyinfiliz putty de bu işlemleri yaparken flarumun kurulu olduğu dizine mi gideceğiz yoksa kullanıcı adı şifre girdikten hemen sonra mı update komutunu kullanacağız? composer.json ve composer.lock dosyasından sorunlu uzantıyı sil extension manager eklentisinden toplu güncelleme başlat
huseyinfiliz BatuhanBakay flarum’un kurulu olduğu klasöre gitmeniz gerekiyor cd /var/root/www/examle.com php flarum info php flarum migrate php composer update Kodlar hatalı olabilir örnek olsun diye aklıma geleni yazdım
AhmetSnbl Hocam yapamadım iletişime geçsek panel bilgilerimi atsam bakabilir misiniz ahmetsunbul19@gmail.com mail adresim
huseyinfiliz AhmetSnbl root klasöründe composer.json dan sorunlu eklentileri silip eklenti yöneticisi (admin paneli) toplu güncelleme başlatın
AhmetSnbl Hocam public html deki composer.lock İle composer.json un içinden sildim terminaldrn kodlarda yazdım ama hicbriri isey yaramıyor bunu nasıl çözeceğim olmuyor hiçbir türlü
AhmetSnbl Tamamdır hocam mutlaka dönerseniz çok sevinirim kaç haftadır halledemedim bu sorundan dolayı kalıyorum