• Soru Sor
  • Eklenti yüklerken bu hatayı veriyor nedeni nedir

Hiçbir şekilde eklenti yükleyemiyorum bu hatayı veriyor sebebi nedir

AhmetSnbl uyarıda söylediği gibi log dosyasına bakmak gerekiyor. Muhtemelen bir eklenti güncellemeyi engelliyodur. SSH ile composer update yaparsanız yine hangi eklentinin güncellemeyi engellediğini söyleyecektir

Eklenti silemiyorum , eklenti yükleyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum

Bu eklentinin küçük resmi varmı acaba bulamadım çünkü

Peki ben hostdragons altyapısını kullanıyorum, kod yazmak için nereye girmem gerek, dosyalardan siliyorum tekrar geliyor

AhmetSnbl composer.json ve composer.lock dosyasından sorunlu uzantıyı sil extension manager eklentisinden toplu güncelleme başlat

7 gün sonra

AhmetSnbl flarum’u public klasöründe kurmanızında soruna sebep olduğunu düşünüyorum

https://docs.flarum.org/install/#customizing-paths

Ayrıca vendor klasörü içerisinde root yetkisinde klasör varsa sorun yaşarsınız. Güncel composer logu atarsanız direkt sebebini görebiliriz

Birde flarum info atabilseniz faydalı olurdu

Son olarak php sürümünü yükseltmeyi de deneyin

huseyinfiliz putty de bu işlemleri yaparken flarumun kurulu olduğu dizine mi gideceğiz yoksa kullanıcı adı şifre girdikten hemen sonra mı update komutunu kullanacağız?

composer.json ve composer.lock dosyasından sorunlu uzantıyı sil extension manager eklentisinden toplu güncelleme başlat

BatuhanBakay flarum’un kurulu olduğu klasöre gitmeniz gerekiyor

cd /var/root/www/examle.com
              php flarum info
              php flarum migrate
              php composer update

Kodlar hatalı olabilir örnek olsun diye aklıma geleni yazdım

AhmetSnbl root klasöründe composer.json dan sorunlu eklentileri silip eklenti yöneticisi (admin paneli) toplu güncelleme başlatın

Sildim hocam sorunlu eklentiyi composer.json dan sildim olmuyor

Ve compsoer.json bende public.html klasöründe root klasörünü bulamadım

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular