buradaki yazıyı nereden güncelleyebilirim. Tahminimce admin paneldeki Basics kısmından güncelleyebilirim ama oraya giremiyorum.

Ayrıca aşağıdaki görselde gördüğünüz basics sekmesine girmeye çalıştığımda bir içerik gelmiyor butona bastıkçada Basic yazısı sayısı artıyor. Mesela 3 kere bastım 3 kere o header gibi kart geldi ama basics kısmındaki içerik yok mlsf.

Önbellek temizlemeyi deneyebilir misiniz? Üçüncü parti tüm uzantıları devre dışı bırakmayı da deneyebilirsiniz. Bu ikisinden birisi genellikle böyle bir tetiklemeye neden olabilir.

tolgaaaltas Yazılımı ilk kurduğumda da böyleydi diye hatırlıyorum dediklerinizi sırasıyla;

ön bellek temizle dene,

eklentileri devre dışı bırak ve ön bellek temizle,

ön bellek temizle, eklentileri devre dışı bırak, ön bellek temizle

şeklinde yapmama rağmen basics kısmını gelmiyor mlsf.

catli Log dosyanızın içeriğini paylaşır mısınız?

Can

Log kayıtlarını harici bir siteye txt olarak yükledim. (Buraya yükleyemiyorum. “Bu türdeki dosyaların yüklenmesine izin verilmiyor.”)

https://dosya.co/srkgrz4wsabi/log2.txt.html
      https://dosya.co/xp3fu24vjrf7/log1.txt.html

SEO eklentisini kurunca Basics kısmı düzeldi fakat standart ve sağlıklı bir kurulum yapmama rağmen neden ben bu eklentiyi kurana kadar düzelmedi onu anlayamadım. Belki incelemeniz doğrultusunda flarumdaki bir sorunu tespit edersiniz düşüncesi ile logları ekte bırakıyorum.

catli SMTP kurulumu hatası var ama bunun Temel kısmındaki öğelerin yüklenmesi ile alakası nedir bilemiyorum.

tolgaaaltas

Default böyle geliyor normalde ben smtp alıp eklediğimde (smtp başka scriptlerde sorunsuz çalışıyor.) maalesef öylede çalışmıyor. Yani oturup hataları tek tek giderebilirim fakat yani standart bir kurulum yapmama rağmen neden bu kadar hata yanında promosyon gibi geliyor onu anlayamadım maalesef.

(smtp çalışmıyor.)

5 gün sonra

catli Hostinger kullanmadım ama artık bazı firmaları App Passwords dediğimiz yöntem ile şifre oluşturulmazsa SMTP kullanımına izin vermiyor. Belki Hostinger de zorunlu tutmuştur.

catli TLS harfleri küçük olması gerekiyor denediniz mi göremedim ama (tls veya ssl gibi)

Birde diğer konuya benzer bir şey önceki flarum güncellemesinde de yaşanmıştı, nicknames eklentisi yüklenmeyen forumlarda sorun yaşanmıştı. Anladığım kadarıyla flarum eklentileri çekirdek ile beraber geliştiriliyo (emin değilim resmi forumda bahsedilmişti)

6 gün sonra
            16 gün sonra

normalde tls ile başka yazılımlarda sorunsuz kullanıyorduk. ssl denedim oldu teşekkürler.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular