Sesli konuşma eklentisi
Teamspeak var niye flarum kullansınlar
İdeal çözümün bu olduğunu söylemiyorum ama Whereby Embedded gibi bir çözümü kullanabilirsin. Elbette Flarum altyapısı ile doğrudan kullanıcı veritabanını eşleyip kullanıcı kimliklerini eşleyemezsin doğrudan, ama bir sesli oda oluşturmak için ideal olur. Doğrudan kendi çözümünü kullanmanın maliyeti zaten yüksek olur. Sürekli bir bant kullanımı, veri aktarımı vb. ciddi bir sunucu işlem gücü ve veri transferi demektir. Eğer gerçekten niş bir topluluk sahibi değilsen insanlar pek ücret ödemek istemez, ücretsiz alternatiflere yönelmeye çalışır.
tolgaaaltas Yanıtınız için teşekkür ederim. dediğiniz çözümü inceledim buradaki tek sorun aslında dakika başı ödeme almaları biraz sorun. tek seferlik bir ödeme olsa aslında sorun değil. Örneğin böyle apiyi open source bulma şansımız var mı. Kurulum ve entegrasyonu ücretli şekilde yaptırabiliriz. Geri dönüşünüzü bekliyorum.
tolgaaaltas mesela şöyle bir şey yapılabilir mi. bir çok open source konuşma altyapısı var bunu forumda açtığımız bir konunun içine gömebilir miyiz Embed olarak