• DestekHatalar
  • Eklenti kurulumundan sonra "Bir şeyler ters gitti hatası"...

Dün birkaç eklenti denemesi yapayım dedim. Sorunsuz çalıştılar ancak bu sabah site önbelleğini temizledikten sonra site tamamen göçmüş durumda… Şu an sadece başlıklar ve içerikler görünüyor, onun dışında bütün özellikler devre dışı kalmış. İşin kötü tarafı panele de giremiyorum.

Eklentileri devre dışı bırakmam gerekiyor sanırım ama paylaşımlı hostingde bunu nasıl yapabilirim?

isayasa Paylaşımlı hostingde benim bildiğim sonradan eklenti yüklenmiyor. Daha önce açtığınız bir konuda bunu yabancı bir kaynaktan hallettiğinizi söylemiştiniz. Paylaşımlı hostingde eklenti kurulamadığı gibi kaldırılamaz da bence. Çünkü composer e erişiminiz yok

mekici Eklenti zaten kuruluydu, sizin hazırladığınız pakette geldi. Ben sadece aktive ettim, sonra site çöktü 🙂

mekici Dün birden fazla eklentiyi kurcaladığım için tam olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum…

isayasa Paketteki eklentilerin hepsi beta 8 ile uyumluydu. Normalde bir sorun olmaması lazım. Akşam bende local de bir deneyeyim bakalım bir sorun çıkaran eklenti var mı

mekici Tamamdır sorunu çözdüm. MediaEmbed eklentisi neden oluyormuş, kaldırınca site düzeldi.