Burakcnnar Artık flarum kullanmayacağım wordpress e geçmeyi planlıyorum.2 sitem aynı cppanel hosting de barınıyor ,flarum dan wordpress e geçireceğim siteyi nasıl geçirebilirim?
serdarname maalesef bende flarumu kaldırıp wordprese geçtim, iyi destek verilmiyor, destek vermek isteyenler direk ücrete bağlıyor,ama cidden flarum çok güzel birsistem ama çok eksiği var ve daha gelişmesi lazım.
Can serdarname Flarum ücretsiz bir yazılım, geliştirmeler gönüllü yapılıyor. Kim ücret talep etti bilmiyorum ama eğer iş yükü büyük bir özelleştirme talebinde bulunursanız ücret istemeleri normal bir durumdur. Çünkü bu insanlarında günlük yaşamlarında halletmesi gereken işleri ve devam eden bir yaşantıları var. Bu durum Xenforo’da yaşansa emin olun çok daha farklı şeyleri görmüş olabilirdiniz.
evrimcode Wordpress ile Flarum tamamen ayrı sistemler, Bura arkadaşın sorduğu soru sanırım Forum verilerini de kaldırmak. Yani taşıma istemiyor. Tamamen silmek istiyor. Bunu Cpanel’den yapmak son derece kolay. Dosyayı ve veri tabanını silersiniz. Yerine Wordpress dosyasını yüklersiniz.