• Duyurular
  • FlarumTR Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Flarumtr.com’u bugünden itibaren devraldığımızı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle, sitemize emekleriyle katkı sağlayan Muhammed Bey’e içten teşekkürlerimizi sunarız.

Yeni yolculuğumuzda, eskiyi aratmamakla birlikte, platformumuzu daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte sizlerin desteklerini bekliyoruz. Bizlere ulaşmak isterseniz, info@flarumtr.com adresinden e-posta yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

FlarumTr.com Yönetim Ekibi

Mithat bu tartışmayı sabitledi.

Hayırlı Olsun Başarılar.

tesekkur ederim cok sagolun

hayırlı olsun ve umarım,teknik destek için yardımcı olursunuz,çünkü eski yönetim pek ilgilenemiyordu,herhalde yoğunluklarından dolayı.

Hayırlı olsun hocam konunuzu ilk R10′da gördüm, çok sevindim.. Belki de yeni bir Coşkun Çetin mi doğuyor.. .🙂

Kapanmaması güzel oldu ben de içimden söyleniyordum neden birisi devralmıyor acaba diye. Güzel bir forum sistemi ve gereken değeri görmüyor, böyle toplulukların devam etmesi önemli.

RiosenBeq
          Tesekkur ediyorum evet r10 da bir Konu paylasimi yaptik Ve umuruyorum cok guzel seyler olucak 🙂

BurakKonuralp Bizde bu proje bitmesin diye elimizden geleni yapmak icin devraldik insallah ileriki gunlerde cok daha aktif olucaz 🙂

5 gün sonra

hayırlı olsun valla bende değiştirecektim çok bi destek yok diye muhammet bey ile bir kere baktık sıfırdan yükledikten sonra hatalar aldık sonrası çözülmedi sağolsun yardımcı oldu ama bana kalınca işler durdu. Hatalar almaya başladık sonra yapamadım gerisi de gelmedi. SEO problemlerim devam ediyor diğer forumlara geçsem mi diye düşünmüyor değilim hani

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular