serdarname hayırlı olsun ve umarım,teknik destek için yardımcı olursunuz,çünkü eski yönetim pek ilgilenemiyordu,herhalde yoğunluklarından dolayı.
Mithat serdarname Tesekkur ediyorum eski yonetim yogun olduklari icin olabilir emekleri cok insallah ustune katarak ilerletmeye calisicagiz
RiosenBeq Hayırlı olsun hocam konunuzu ilk R10′da gördüm, çok sevindim.. Belki de yeni bir Coşkun Çetin mi doğuyor.. .🙂
Mithat RiosenBeq Tesekkur ediyorum evet r10 da bir Konu paylasimi yaptik Ve umuruyorum cok guzel seyler olucak 🙂
BurakKonuralp Kapanmaması güzel oldu ben de içimden söyleniyordum neden birisi devralmıyor acaba diye. Güzel bir forum sistemi ve gereken değeri görmüyor, böyle toplulukların devam etmesi önemli.
Mithat BurakKonuralp Bizde bu proje bitmesin diye elimizden geleni yapmak icin devraldik insallah ileriki gunlerde cok daha aktif olucaz 🙂
filokipatisi hayırlı olsun valla bende değiştirecektim çok bi destek yok diye muhammet bey ile bir kere baktık sıfırdan yükledikten sonra hatalar aldık sonrası çözülmedi sağolsun yardımcı oldu ama bana kalınca işler durdu. Hatalar almaya başladık sonra yapamadım gerisi de gelmedi. SEO problemlerim devam ediyor diğer forumlara geçsem mi diye düşünmüyor değilim hani
Mithat filokipatisi Tesekkur ederim aslinda bir problem gozukmuyor eklenen icerik burada saatler icerisinde index aliyor ama bunun cozulecegine eminim