Merhabalar bir projem için flarumu cpanel üzerinden kurdum ancak gerek eklenti kurulumu gerek türkçeleştirme konularunda sorunlar yaşıyorum cpanel üzerinden bir eklentiyi nasıl kurabilirim ve türkçe paketi cpanel üzerinden nasıl siteme kurabilirim bir kaç konu inceledim ancak işin içinden çıkamadım detaylı yardımcı olabilecek biri varmıdır.?
Flarum Eklenti Kurulumu Cpanel
UmutKayabey cPanel üzerinden Flarum için bir kurulum yapamazsınız. Flarum için tüm kurulumları, Flarum’un son derlemelerinde yer alan Extension Manager adlı uzantı ile yapabilirsiniz. Bu uzantıya erişmek için yönetici izinlerine sahip Flarum hesabınızla sitenize giriş yapın ve yönetim paneline gidin. Soldaki arama alanına Extension Manager yazın ve uzantı içerisindeki yönlendirmeleri takip edin.
extension manager ile kurulum yapmayı denedim ancak dosyayı bulamıyor ilgili dosyayı vendor dizinine atıyorum ancak yükleme esnasında sorun yaşıyorum.
UmutKayabey Flarum’da elle kurulum yapamazsınız. Yani uzantı dosyasını vendor’a atsanız bile böyle bir kurulum şekli yok. Çünkü composer.json’a ekleme yapmak veya uzantı ile diğer bağlayıcıların da indirilmesi gerekebiliyor. Resmi forumdaki Extension Manager tartışmasında sorununuzu loglarla beraber paylaşmayı deneyin dilerseniz. Extension Manager sorunsuz çalışıyor çünkü.