• Soru Sor
  • Embed Video Eklentisi Çalışmıyor

Selamlar Herkese. Embed video eklentisini kurdum ancak herhangi bir video platformunun linkini versem bile bu sorunu yaşıyorum. Aslında amacım site içerisinde sadece adminin video yüklemesini sağlamak. Yani bir nevi youtube’ daki beyblade gibi videoları insanların site içerisinde izlemesini sağlamak. FoF formatter da denedim ancak, onda herkese açık hale getiriyor. Bu yüzden onu kullanmaktan vazgeçtim..

Yardımlarınızı bekliyorum .

whiterose Formatting uzantısı ile gönderi içerisine video eklemek için sadece bağlantıyı yerleştirmeniz yeterli. Herhangi bir şekilde video embed shortcode’u kullanmanıza gerek yok.

Ekleme: Yönergeler sayfamızdan örneklere göz atabilirsiniz.

tolgaaaltas hocam cevabınız için teşekkür ederim. Aslında “ FoF formatter da denedim ancak, onda herkese açık hale getiriyor” ile demek istediğim de sadece adminlerin video gönderebilmesiydi. Bu yüzden embed videolar eklentisini kullanıyordum. Aslında amacımız bir kaç kategori oluşturup o kategorilerde youtubedaki hazır videoları eklemek. Bunu da sadece yetkisi olan kişilerin yapmasını sağlamak.
      Dediğiniz gibi direkt olarak bağlantıyı verince fof formating eklentisi ile insanlar youtubedan videolar oynatıp, ekleyebiliyorlar fakat biz sadece adminlerin bunu yapmasını sağlamak istemiştik ..

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular