mekici bu tartışmayı sabitledi.

hocam normal hosting için kurulum dosyları varmı

ne zaman kendi admin panelden update mumkun olacak acaba ? ) bence zamani artik .

3 ay sonra

[bilinmeyen] Merhabalar. Burada yeniyim flarum’un nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

9 gün sonra

cpanel sıfırdan kurulum için bi indirme linki mevcut mu

4 ay sonra
8 ay sonra
3 ay sonra

Bahsedilen wordpress benzeri eklenti yöneticisi. Şu an 2.0 için yayınlanmış bir eklenti olmadığı için şimdilik boş.

Yükledim. Şimdilik test etmek çok zor ve kesinlikle yüklemeyin. Muhtemelen istesenizde yükleyemezsiniz ama uyarmak istedim 😄

https://www.dizifilm.com.tr/ adresinde flarum 2.0 beta kurulu şu an test etmek isteyen üye olabilir yetki veririm.

• Can bunu yanıtladı.
    • Düzenlendi

huseyinfiliz Elinize sağlık resmi duyuruyu bekliyoruz.

Edit: Resmi duyuru yapılmış, ek detay için bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.

hocam versiyon güncelemesi nasıl yapılacak yada sıfırdan mı kuralım?

• Can bunu yanıtladı.

serdarname yayınlanan versiyon eklenti geliştiriciler için. Kullanıma uygun değil. Şu an çekirdek eklentiler bile çalışmıyor bu sürümde. Bu versyionu eklenti geliştirme dışında kesinlikle kurmayın.

Test etmek istiyorsan, yukarıda betayı kurduğum siteye veya nightly sitesine bakabilirsin. dizifilm.com.tr ’de kendi eklentilerimi düzenlemeye başladım bende.

3 ay sonra

Beta Flarum 2′yi nereden deneyebilirim? 1000′den fazla konusu olan sitemizi 1 hafta boyunca uğraşıp tertemiz veri tabanına tek tek aktarmayı düşünüyoruz. Ama ondan önce gelecek sürümü denemek iyi gelir.

huseyinfiliz site sadece test amaçlı ve ayarları bozmama müsadeniz varsa çok iyi olur 😃 Mart ve Nisan ayı baya denemeler yapmam gerek…

Ya da kendi local ağımda kurmam için bir yol yok mu? Belki nazikçe dosyalarınızı (vendor klasörüyle) isteyebilirim :/

Hesap oluşturuyorum: hasanmerkit

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular