mekici bu tartışmayı sabitledi.

merhaba..
sitemin şu andaki sürümüm
0.1.0-beta.11.1

yeni sürüme nasıl güncelleyeceğim hakkında döküman var mı.
hostum linux reseller üzerine kurulu vps değill yani komut satırı yazamıyorum.

iyi çalışmalar.

mesutde34 Merhaba. Sizin iş biraz uzun ve meşakatli olacak. İlk önce localhostta son sürüm flarum kurulumu yapın. Mevcut veri tabanınızı localhostta veri tabanına aktarın. Assets klasörünüzü yedekleyin. Localhostta veri tabanı olarak aktardığınız veri tabanı bilgilerini girin. Sonra localhostta gerekli tüm eklentileride yükledikten sonra buradan elde ettiğiniz flarum dosyalarını ve güncellenen veri tabanını hostinge yükleyin.

Tags eklentisindeki bir hatayı düzelten v1.7.1 yayınlandı.

mekici hocam malum güncelleme yaptık ufak tefek sorunlar olacak illa.Şimdi benim şöyle bir sorunum var konu açarken hata uyarısı çıkıyor ops bir şeyler ters gitti sayfayı yenileyin vs diye. sayfayı yenileyince konu açılmış oluyor. Ama normal açılmış bir konuya cevap verirken ise herhangi birhata uyarısı çıkmıyor bu ne ile alakalı olabilir.

mehmet06 Bu sorunun kaynağı genellikle yanlış yapılandırılmış SMTP sunucusudur. Admin panelde email sayfasından test postası gönderebiliyor musunuz? Kontrol edin.

mehmet06 kategorileri silip tekrar oluşturdum hata kalktı ama hatanın kaynağını bulamadım.

serdarname hocam localhosta kurup tüm eklentileri de ekleyip öyle kullanabilirsiniz

sorunsuz güncellendi teşekkürler.

18 gün sonra

Selam Hocam , bende hic bir sey olmadi guncellenmedi. 1.6 da ayni . 1.5 -te kalmis versiyon

5 gün sonra

vusalaliyev Bence her şeyin yedeğini al, sıfırdan flarum kurup herşeyi oraya aktar.

2 ay sonra
            mekici, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
            Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular