• Soru SorGenel
  • flarum hakkında bir kaç soru (başlangıç seviyesi)

selam arkadaşlar, soru cevap sitesi kurmak için araştırma yaptım ve bütçe, performans açısından flarum kurmaya karar verdim. bir kaç sorum var.

bu sitede soru oluştururken masaüstünde küçük bir sekmede düzenleme yapıyorum. bu ekranı xenforo gibi biraz daha geniş ekrana veya ortaya bir yere sabitleyebilir miyiz? en aşağıya bakıp yazmak kullanıcı deneyimi açısından rahatsız edici geliyor.

flarumda ana sayfada konu başlıklarının altında çözüldü etiketi ekleyebiliyor muyuz?

flarumda belirli bir grup oluşturup o kişilere belirli ayrıcalıklar ve rozet tanımlayabiliyor muyuz? örneğin 20 çözümlenmiş sorusu olan bir kişiyi direk uzmana atamak istiyorum ve atadığımda profilin yanında bir icon görünmesini istiyorum.

teşekkürler.

• Can bunu yanıtladı.
    • En İyi Yanıteray tarafından

eray bu sitede soru oluştururken masaüstünde küçük bir sekmede düzenleme yapıyorum. bu ekranı xenforo gibi biraz daha geniş ekrana veya ortaya bir yere sabitleyebilir miyiz?

Composer Page uzantısı ile yapabilirsiniz.

eray flarumda ana sayfada konu başlıklarının altında çözüldü etiketi ekleyebiliyor muyuz?

Best Answer uzantısını kullanarak Onay Tiki'ni konudaki en doğru cevabı seçtikten sonra otomatik olarak verebilirsiniz. Ayrıca etiket oluşturarak doğru cevap verildikten sonra çözüldü etiketini konuya tanımlayabilirsiniz.

Çözüldü rozetini görmek için bu cevabı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.

eray flarumda belirli bir grup oluşturup o kişilere belirli ayrıcalıklar ve rozet tanımlayabiliyor muyuz? örneğin 20 çözümlenmiş sorusu olan bir kişiyi direk uzmana atamak istiyorum ve atadığımda profilin yanında bir icon görünmesini istiyorum.

İkonları veya rozetleri bu uzantı ile oluşturduktan sonra Auto Moderator uzantısı ile otomatik şekilde tanımlanmasını sağlayabilirsiniz.

• Düzenlendi
    • En İyi Yanıteray tarafından

eray bu sitede soru oluştururken masaüstünde küçük bir sekmede düzenleme yapıyorum. bu ekranı xenforo gibi biraz daha geniş ekrana veya ortaya bir yere sabitleyebilir miyiz?

Composer Page uzantısı ile yapabilirsiniz.

eray flarumda ana sayfada konu başlıklarının altında çözüldü etiketi ekleyebiliyor muyuz?

Best Answer uzantısını kullanarak Onay Tiki'ni konudaki en doğru cevabı seçtikten sonra otomatik olarak verebilirsiniz. Ayrıca etiket oluşturarak doğru cevap verildikten sonra çözüldü etiketini konuya tanımlayabilirsiniz.

Çözüldü rozetini görmek için bu cevabı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.

eray flarumda belirli bir grup oluşturup o kişilere belirli ayrıcalıklar ve rozet tanımlayabiliyor muyuz? örneğin 20 çözümlenmiş sorusu olan bir kişiyi direk uzmana atamak istiyorum ve atadığımda profilin yanında bir icon görünmesini istiyorum.

İkonları veya rozetleri bu uzantı ile oluşturduktan sonra Auto Moderator uzantısı ile otomatik şekilde tanımlanmasını sağlayabilirsiniz.

• eray bunu yanıtladı.

Can çok teşekkür ederim

• Can bunu beğendi.
      6 gün sonra

Can composer page kullanırken bir sorun yaşıyorum,

kullanıcı konu yayınlamadan çıkmak için düzenleyiciden çık veya logoya tıklarsa önce aşağıdaki pencere çıkıyor https://prnt.sc/Awriib9btZKK daha sonrasında pencereyi kapatmak için çarpıya basınca aşağıdaki hale dönüşüyor ve f5 atmadan düzelmiyor. bu sorunu daha önce yaşadınız mı? https://prnt.sc/3LgTJylOIguj

• Can bunu yanıtladı.

eray Uzantı ile ilgili sorunları uzantının discuss konusuna ingilizce bir şekilde belirtebilirsiniz.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular