• Destek
  • SSH Olmayan Paylaşımlı Hosting Eklenti Sıkıntısı

SSH Olmayan Paylaşımlı Hosting Kullanıyorum Ve Altta Görselde Vereceğim Arkadaşın Dediği Şeyleri Teker Teker Yaptım
Eklenti Sitede Gözükdü Ve Aktif Ettim Fakat Dosya Seçtikten Sonra Yükle Düğmesine Bastıktan Sonra
Oops! Something went wrong. Please reload the page and try again. Yazan Bir Hata Verdi Eklentiyi İptal Edip Çerezleri Temizledim Ve Tekrar Aktif Ettiğimde Tekrar Aynı Hattayı Aldım
Bilgisi Olan Lütfen Yardım Etsin

GÖRSEL:

SCARFACE Bu yöntem Flarum’un eski beta sürümlerinde işe yarardır.

mekici Hocam Peki Eski Beta Sürümünü Nasıl İndirip Siteye Ekleyebilirim Bilgin Varsa SSH Desteği Olmayan Bir Hosting İçin Dermisin Hem SSH Yok Hemde zip rar vs atıp içini Hostta Ayıklayamıyorum Direk Dosyaları Atmam Lazım Bu Şartlara Uygun Nasıl İndiririm

• Can bunu yanıtladı.

SCARFACE Flarum ile arama motorlarında hit yakalamak istediğiniz vakit belli başlı eklentilere ihtiyaç duymanız söz konusu olacaktır. Flarum’un Beta versiyonunu bulsanız bile bu uzantıların beta versiyonuna uyumlu hallerinide bulmak zorunda kalacaksınız. Ayrıca böyle bir serüvene başlarsanız buradan destek alabileceğinizi düşünmüyorum.

Flarum’u en sağlıklı SSH ve Composer destekli bulutlarda çalıştırabilirsiniz. Israrınızın sebebini anlamamakla beraber, mümkün olduğunca size uygun yazılımlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bkz. myBB

PuTTY üzerinden erişebilir bence. Bende deneyip tam net oluyor mu. Olmuyor mu diye size bir şey söyleyeceğim.

ByPranga Şimdiden Sağolun Teğerşekkür Ederim Eğer Olumlu Yanıt Alabilirseniz Lütfen Bir Bir Video Linki Yada Size Zahmet Olursa Bana Anlatabilirmisiiz

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular