• Vitrin
  • Bimuhabbet.com - Cinsiyetçi forum

Bimuhabbet.com, kadın erkek veya diğer cinsiyetlere göre kullanıcıların kaydolabildiği merak ettiklerini sorabildikleri ve cevap alabildikleri sade arayüze sahip bir forumdur. Tüm arkadaşları destek olmaya davet ediyorum.

https://bimuhabbet.com/

Pazarlama metninde “cinsiyetçi” kullanımı yalnızca başlığı okuyup geçenler için ters tepebilir. İnsanlar ilk başta bu kelimeyi sizin ifade etmek istediğinizin tersine “ayrıştırıcı” olarak düşünebilirler.

Ekleme: Karanlık Modda bayağı sıkıntı var gibi gözüküyor.

tolgaaaltas karanlık modu ilk defa denedim onu düzenlerim muhtemelen. Evet ben de düşündüm onu aslında ama amacım ayrıştırıcı bir cinsiyetçilik değil aksine birleştirici olmayı düşündüm fakat ilk bakışta dediğiniz gibi negatif düşünenler olabilir bakalım risk aldık biraz ne olacak görelim 🙂

çok beğendim hayırlı olsun ücretlimi kurdurdunuz burayı. bende bu tarz bir site daha kurdurucam memurlarla alakalı forum sitesi olarak teklif alim

bir ay sonra

benim aklımda erkekce-com gibi bir domain alıp wordpress ile discy tarzı bir tema kurmak vardı. o tema hem reklam alanı hem farklı özellikler sunuyordu yani çok çeşitliydi. bana kalırsa karanlık mod kullanma. çünkü websitelerin tamamı beyaz moda sahip ve birden karanlık moda geçince göz yanımsaması oluyor. her ne kadar geliştiriciler karanlık mod tercih etsede sıradan kullanıcılar beyaz temayı tercih etmeli diye düşünüyorum. kızlarsoruyor tarzında bir site olacaksa tanıtımı agresif bir şekilde yapman gerekir. cinsiyetçi forum başlığı pek uygun gibi görünmüyor. ek olarak böyle bir platformda arkadaş ekleme, özel mesaj atma gibi fonksiyonlarında olması gerekeceğinden flarum kurmazdım. yine de eline sağlık umarım proje ilerler 🙂

son olarak aranması düşük kelimeleri fake hesapla konu aç yorum yap şeklinde ilerlersen hit alırsın. örneğin şuan pek yorum bulunmuyor konularında. o nedenle yorum yazma ihtiyacı oluşmuyor bende. ama burada aktiflik oluşturabileceğin yakın arkadaşların veya fake hesapların olursa (fake olduğunu kimse bilmeyecek) etkileşim oluşabilir

Can teşekkür ederim, flarumda yapılamayacak pek bir şey yokmuş sanırım

• Can bunu yanıtladı.

eray teşekkürler önerilerin için. Zaman ayıramadım pek ama bir ara deneyeceğim.

• Can bunu beğendi.
          2 yıl sonra

@evrimcode örneğin konusu uygun gibi ama siteye gelen yok içerik girmiyorum tabi ama google indexlemiyor bile.

taklamakan Maalesef bu tarz monulu forumların ilerleyebilmesi ve sürdürülebilir olması gerçekten çok zor. Günümüzde o kadar çok online ileitşim aracı varken hele.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular