benim aklımda erkekce-com gibi bir domain alıp wordpress ile discy tarzı bir tema kurmak vardı. o tema hem reklam alanı hem farklı özellikler sunuyordu yani çok çeşitliydi. bana kalırsa karanlık mod kullanma. çünkü websitelerin tamamı beyaz moda sahip ve birden karanlık moda geçince göz yanımsaması oluyor. her ne kadar geliştiriciler karanlık mod tercih etsede sıradan kullanıcılar beyaz temayı tercih etmeli diye düşünüyorum. kızlarsoruyor tarzında bir site olacaksa tanıtımı agresif bir şekilde yapman gerekir. cinsiyetçi forum başlığı pek uygun gibi görünmüyor. ek olarak böyle bir platformda arkadaş ekleme, özel mesaj atma gibi fonksiyonlarında olması gerekeceğinden flarum kurmazdım. yine de eline sağlık umarım proje ilerler 🙂
son olarak aranması düşük kelimeleri fake hesapla konu aç yorum yap şeklinde ilerlersen hit alırsın. örneğin şuan pek yorum bulunmuyor konularında. o nedenle yorum yazma ihtiyacı oluşmuyor bende. ama burada aktiflik oluşturabileceğin yakın arkadaşların veya fake hesapların olursa (fake olduğunu kimse bilmeyecek) etkileşim oluşabilir