Ben hala neden Site logo - site title’ın h1 olarak konumlandırıldığını anlayamıyorum mesela. Garip bir muamma.
Flarum SEO konusunda gelişti mi?
Google news var zaten elimde, bir konu açıp sadece . koysam bunu indexler Google. benim merak ettiğim konu
acaba sırlamayı etkiler mi?
Bence endekslemede sorun yok içeriğiniz tertipli ve uyumlu olursa google algılıyor ama düzenli içerik girmek de önemli gibi. Bir de google uzun süre içerik girilmediğinde site haritasını daha geç okumaya başlıyor. Siz ne kadar zaman harcar kaliteli içerik üretirseniz google da o kadar iyi index alır. Sitenizin güven kazanması lazım ama tabi arkadaşların dediği gibi core olarak çekirdekten bir eklenti olarak seo özelliği olsa çok daha iyi olabilir güncellenme ve bakım açısından.
Benim extra hiçbir beklentim yok herhangi bir forum olsun ve stabil çalışsın yeterl. Seo ve indexleme bana ait. Ama bu forum bunu sormak için var bende yeni kullanıcıyım
benimde google news sonrası max 3 saat olmadan index alıyor
Burakcnnar senin siten eski sürekli aktif içerik var. yeni sitede aynı garantiyi veremeyiz. bunu unutma.
Google news sayesinde hello world bile indexlenir sanki nimet nimet bu arada install sayfasındayız az kaldı