yardımcı olurmusunuz lütfen
E-posta dogrulamayi nereden nasıl açıyoruz?
E-posta doğrulama, SMTP konfigürasyonu halihazırda yapılmışsa zaten açıktır.
sen yapmıştın üstad açıkmıydı
AltnYorum Aslında @Can açıkça belirtmiş. Tekrar sorduğunuz için ben de ekliyorum; Flarum’da elektronik posta onayı varsayılan olarak açıktır ve çekirdekte kapatmanın herhangi bir yöntemi bulunmamaktadır. Eğer elektronik posta onayını kaldırmak istiyorsanız üçüncü parti bir uzantı ile devredışı bırakabilirsiniz.
AltnYorum saldırıyı sunucunuz çok iyide olsa tutacak diye bir garanti yoktur. Çünkü saldırı metodları var. Waf gibi korumaya yönelik hizmetler alıp bunları çok iyi yapılandırmak lazım. Bunlarda bütçe isteyen işlerdir. Mesela; Aws’deki WAF + Cloudfront hizmeti aylık minimum 100 $ tutacağını konuştuk. Bunu her ay öderseniz, güzelde yapılandırırsanız iyi bir korumanız olabilir.
- Düzenlendi
AltnYorum Test Postası Gönder dedikten sonra e-posta iletiliyorsa sorun bulunmuyor.
AltnYorum hocam birde sence benim site korunma için yeterli güce sahipmi saldırı vs gibi şeylere.
çünkü hitlerim artmaya başlayınca sorun yaşamak istemiyorum
Hitleriniz artıyorsa çözüm olarak makinenizi yükseltmeniz veya shared hosting’i bırakıp makineye geçmeniz gerekiyor. Saldırı konusunda ise bilgi verecek kadar yeterli donanıma sahip değilim.