• Soru Sor
  • Xampp Kurulum Sırasında Hata Veriyor?

LocalHost Üzeri Flarum Kurmaya Çalışıyorum Hatalar İle Karşılaşıyorum Kurulumundaki Hata Nedeni Nedir? Yarımcı Olur Musunuz. Xampp’ı Kaçkez Revo Uninstaller Pro İle Kaldırdım Tekrar Yükledim Sorun Çözülmedi

https://flarumtr.com/blog/1069-localhost-flarum-kurulumu-windows

Flarum Kurmak İçin Bu Üssteki Linkteki Konuyu Ele Aldım Yeni Buldum Lütfen yardımcı Olur Musunuz

Dies Resimdeki uyarıyı OK deyip geçebilirsiniz. Hata başka bir sebepten kaynaklanıyordur.

• Dies bunu yanıtladı.

Dies bu hatayı bende almıştım. Ama nasıl düzelttiğimi tam olarak hatırlamıyorum. Bu videodaki çözümü de denemiştim.

• Dies bunu yanıtladı.

durpoy bunu yaptım bende bu ayar mevcut yine aynı

mekici biliyorum ama bu hata yüzünden localhosta girmiyor olabilir mi yada benim c disk sorun var onar diyor ondan olabilir mi ?

Dies akşam 7′den sonra bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp, çözümleri deneyebilirim.

• Dies bunu yanıtladı.

durpoy Olur Çok Teşekkür Ederim Hakkınızı Helal Edin Sizİ Rahatsız Ettim Bu Script Çok Güzel İnşAllah Daha Da Gelişir

Dies [silindi] e-posta adresime bilginizi gönderiniz, gönderdiğinizi yanıt olarak belirtin. @Can sonrasında mail adresimi gönderiden silebilir misin?

• Dies bunu yanıtladı.
              • Can bunu beğendi.

durpoy Kardeşim Az Önce E.Posta Gönderdim Senden Haber Bekliyorum Teşekkür Ederim Allah Razı Olsun 🙂

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular