Güncellemeyi yapan oldu mu? Bir sorun mevcut mu?

Güncellemeyi yaptım, bir sorun yaşamadım. 1.3 ile gelmesi beklenen yönetici panelinden eklenti denetimi eklenmemiş.

potm35 Sanırım daha sonra bunu yapacak uzantı yayınlanacak. Tahminim sadece resmi bir bilgim yok.

İstatistikleri düzeltmişler mi?

beklentileri karşılayacak bir gelişme ve günceleme yok gibi. Tek ele alır tarafı “Uzantıların içindeki hatalar artık Flarum’un çökmesine neden olmuyor, ancak görünür bir uyarıyı tetikliyor.” bu.

Admin panelinde uzantıları kontrol edecek bir sistem yok neden çok ağır işliyor anlam veremedim.

Uzantılarımı rutin güncelleme yaparken ‘composer update’ komutu ile yanlışlıkla forumu güncelledim sizce bir hata vs ile karşılaşır mıyım?

serdarname acik kaynak ve gonulluluk esasina gore calismalar yapiliyor sanirim. Yani bedava bir sistem icin sitem etmeniz yanlis.

7 gün sonra

Bu sürümde adminlere reklamları göstermeme kararı almışlar. gizli sekmeden görebiliyorum reklamları.

grange bu Flarum sürümümüzle ilgili değil, reklam eklentisinin sürümü ile ilgili.

mekici uzantı ekranında flarumun doğası gereği yazmışlar. Flarum engelledi sandım

grange Evet reklam artık adminler reklamları göremezler. Çıkış yapıp reklamları görebilirsiniz veya bir tane normal test kullanıcısı ile test edebilirsiniz.

bir ay sonra

Tüm Eklentilerin içinde olduğu paylaşımlı hostinge kurmak için flarum scripti vardı hocam Paylaşmanız mümkün mü?

• Can bunu yanıtladı.

TheKarga FlarumTR, Flarum onaylı bir topluluk olduğundan dosya paylaşımı yapılmamaktadır.

19 gün sonra
              mekici, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
              mekici, tartışmayı kilitledi.
              Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular