Arkadaşlar merhaba. Eklentileri denildiği gibi kuruyorum fakat admin panelimde gözükmüyor. Forumda daha önce bu gibi sıkıntılar yaşanmış hepsini okudum ve denedim fakat olmadı. Flarum.org a yazdım ordan da aynı öneriler sunuldu. Pages eklentisini kurmaya çalışıyorum flagrow.io sitesinden almış olduğum compressor kodu ile. Wamp server ile kurmuştum flarumu o yüzden www klosörüne gidiyorum flarum klasörünü açıyorum daha sonrasında üst bölmeden cmd yazıp verilen compressor kodunu kopyala yapıştır yapıp enterlıyorum. Ama eklenti yüklenmemiş gözüküyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Kurduğum Eklenti Admin panelinde Gözükmüyor
CanBudak kurmayı denediğinizde aldığınız konsol çıktısını paylaşabilir misiniz?
buyrun hocam
CanBudak kurulu olduğunu söylüyor.
site.com/flarum_nerede_kuruluysa/admin#/extension/fof-pages şeklinde URL deneyin.
hasanmerkit flarum public_html de kurulu onun adını mı yazıcam o kısmı anlamadım hocam
hasanmerkit Kurulu olduğunu size yalnızca php flarum info
komutu söyleyebilir. Bu komut çıktısında FoF Pages eklentisi görülmüyorsa kurulumda bir hata yapmaktasınız.
hasanmerkit hocam dediğiniz gibi yapıyorum fakat beni yine aynı yere getiriyor değişen bir şey olmadı
mekici Evet muhtemelen çözüm bu gibi çok mantıklı. @Can @hasanmerkit
Hocam sizi çok uğraştırdım gün boyu benimle uğraştınız fakat son sorum şudur o zaman nasıl upload edeceğim
hasanmerkit SSH açık hocam