Daha çok uğraş vermenizi öneririm. Hobi bile olsa 7-12 gün aralıklar ile içerik eklemek kötü iz bırakır.
Forum Sitemize Hepiniz Davetlisiniz 🥳🥳🥳🥳
Tüm görüşlerinize katılıyorum ve dinliyorum. Forum konusunda henüz yeniyim ve biraz başka durumlarından da yoğunluğum oluyor ama süreklilik konusunu halledeceğim
- Düzenlendi
- Hoşgeldin afişinde “GIZLILIK” adlı butonun border rengi site rengi ile uyumsuz olmuş.
- Gece modunda tartışma listesinin alanlarına sanırım box-shadow eklemişsiniz. Kötü görünüm nedeni ile kaldırmanızı tavsiye ediyorum.
- Forum birazcık dolu görünmesi kanaatindeyim.
Onun dışında Logo gayet şık görünüyor, elinize emeğinize sağlık.
Blog benimsediğiniz alan ile ayrı tenden çalışıyor. amacınızla uyumsuz bir şekilde paylaşımlar girilmiş, araçlarda alakasız speed test var ve öznel bir istikrar göremedim.
Dil yapısı PHP ile yanlış yazılmış Google Botları araçlarınızı birden fazla indexleyebilir.
Analytics tagı web vitals katili olarak yerleştirilmiş düzenlenmesi gerekiyor.
Sayfalarında inline css var bu şu anda vitals katili başka bir şey.
Genel olarak düşünce başarılı ancak aceleye getirilmiş gibi duruyor.
merttaha Selamlar aceleye getirilmedi bayadir ugrasiyoruz. Blog kismindaki goruslerinize katilmiyorum. Ve araclar hakkindaki yorumlariniza cunku web araclari her sey olabilir speed test de olabilir baska bir arac da olabilir. Diger konularda indexleri takip ediyorum aslinda ama yanlislik var mi diye tekrar bir kontrol edecegim istikrar henuz yok cunku baska islerden cok vakit ayiramiyoruz bazi araclari kendimizi gelistiriyoruz zamanla istikrar olacaktir tesekkurler yorumunuz icin.
Edit: what is my ip araci eklenmistir.
edit: 38 yeni web aracı eklenmiştir