Togan Merhaba Bu eklenti hakkinda 2 sorum olacak. 1.si eklenti eger cevrimci kullanici yoksa hic gozukmuyor su an cevrimici kullanici yok desin istiyorum. 2.si eklenti mobilde gozukmuyor bunu nasil gozukmesini saglarim ?
Can Togan 2.si eklenti mobilde gozukmuyor bunu nasil gozukmesini saglarim ? Bunu için herhangi bir css devrede ise kontrol edin. Normalde Widgets eklentisi ile sol tarafa konumlandırılırsa mobil görünümde aşağı alanlarda belirmesi gerekiyor.
Togan Can ben sag tarafta konumlandiriyodum. Deneyeyim. Togan 1.si eklenti eger cevrimci kullanici yoksa hic gozukmuyor su an cevrimici kullanici yok desin istiyorum. Bunu nasil cozerim?
Can Togan 1.si eklenti eger cevrimci kullanici yoksa hic gozukmuyor su an cevrimici kullanici yok desin istiyorum. Bunun için eklentiye müdahale etmelisiniz, benim böyle bir bilgi birikimim yok. Discuss üzerinde eklenti sahibinin ilgili konusuna bunun nasıl gerçekleştirebileceğinizi sorabilirsiniz.
Togan Can bir sey daha sorabilir miyim bu eklenti flarumda ziyaretcileri de gosteriyor ancak benim sitemde denememe ragmen gostermiyor sitem cloudflare e bagli acaba cashe ile ilgili mi sorun yasiyorum anlamadim.
Can Togan Ziyaretçi gösterimi yanlış hatırlamıyorsam Websocket ile yapılıyordu, buna en iyi yanıtı @mekici verebilir.
mekici Togan Evet @Can ziyaretçi sayılarını ve çevrim içi kullanıcı bilgisini veren eklenti @Kyrne websocket eklentisi.