Merhaba Forum Stats Widget eklentisini kullanıyorum toplam soru ve cevaplarını gösteren yerde sıkıntı var sanırım 83 tane konu var 83 tanede cevap var gibi gösteriyor ama sitemde hiç cevap yoktu test amaçlı 1 cevap yazdım eklentiden emin olmak için 84 olarak göstermeye başladı normalde 83 soru 1 tane cevap olarak göstermesi gerekmesi lazım güncelleme yaptım temizleme yaptım ama hiç fayda etmiyor neden bu şekilde gösteriyor bilgisi olan varmı?
Forum Stats Widget
EchoBilisim Eklenti sıkıntılı. Düzgün çalışmıyor ne yazık ki. Güncelleme yapılmasını bekleyin.
NightKing Cevabınız için teşekkürler ancak yöneyim panelindeki flarum kendisiyle gelen istitastiktede aynı olayı gösteriyor
eklenen resimde yönetim panelinde olan eklentiden veren görüntü yönetim panelindeki istitastik eklentisi bildiğim kadarıyla flarum ile gelen bir eklenti her ikisindede aynı sorun mu vardır yoksa sadece bendemi öyle anlayamadım
EchoBilisim Eklenti istatistikleri Flarum’un kendisinden çekiyordur. Yani eklentinin yaptığı admin panelde olan şeyi herkese açmaktır sadece. Yani Flarum’un kendisi hatalı hesaplıyor söylediğinize göre.
NightKing evet aynen öyle flarum kendisi yanlış hesaplıyor onu demek istedim bende