“Kod Ekle” butonuna tıklayıp kodumuzu yazıp yayınladığımız zaman kod, düzgün çıkmyor. Sebebi, bu butonun tek tırnak eklemesi (). Kendimiz 3 tırnak ekleyip yayınladığımız zamankod doğru oluyor. Yani kısaca, bu “Kod Ekle” butonunu ayarlayabilirmiyiz () bu şekilde olması lazımda?

ilk tırnak şu şekilde (``), ikinci tırnak şöyle (``````) aralarına boşluk koyduğum için gözükmemiş yukarda.
ss,

SefaMERT

Tek satır da secersen tek koyar. Paragraf gibi ayırıp bir kaç satır olur ise üç tane koyar. Bu sorun değil tüm yapılarda böyle çalışır. Markdown

durpoy kod ekle diyorum 2 tırnak koyuyor onların arasına kodu yapıştırıp yayınlayınca dediğim gibi sıkıntı oluyor işte

SefaMERT hocam sıkıntı değil yapı öyle. her zaman böyleydi. kimse içinde sorun olmadı. kodun üstüne altına birer enter bırakın , ardınada kod satırını seçin.

Bu eklenti sayesinde butonu dilerseniz (```) olacak şekilde yeni bir buton ekleyebilir veya daha farklı işlevler tanımlayabilirsiniz.

Bende daha farklı bir kod görüntüsü arıyorum. PHP veya CSS gibi XenForo veya vBulletin tarzı pencere görüntüsü için eklenti var mı?

• Can bunu yanıtladı.

magnify Bu tip bir eklentinin olduğunu düşünmüyorum. Dilerseniz, Discuss üzerinde bir konu açarak gönüllü geliştiricilerin bunu yapmasını talep edebilirsiniz.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular