Merhaba herkese sitemde Welcomebox eklentisini kullanıyorum biraz gezindim ancak sitede bulamadım bu pc de güzel duruyor ancak mobilden girdiğinde ufak duruyor kenarlarında baya boşluk oluyor bunu ya mobile kapatmak mobilden girenler görmesin veya onu mobilden boyutunu diğeleri gibi olsun istiyorum her iki seçenekte olur bunu nasıl yaparız yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

EchoBilisim @media CSS komutu ile kutuyu maximum görüntülenmesini istediğiniz boyuta göre özellikleriyle oynayabilirsiniz. Görüntülemek veyahut görüntülememek sizin elinizde.
    Örn;

@media only screen and (max-width: 600px) {
      body {
        background-color: lightblue;
      }
    }

Özel Stiller alanına ekleyiniz.

/* Mobil Welcomebox*/
    @media @phone{.welcomebox-widget .AfruxWidgets-Widget-content{display: none!important; padding: 0!important; margin:0 !important;}}
    /* Mobil Welcomebox End*/

Doğru cevabınızı seçin, daha sonraki başka kullanıcıların sorunlarında konuyu bulmamızı kolaylaştıracaktır.

Can

visibility: hidden !important ile padding, margin ayarlamasına gerek yok. Direk görünürlüğünü kapatacaktır. Yani sizin kodunuzu daha kısa bir hale getirirsek şöyle olacaktır tam tamına;

/* Mobil Welcomebox*/
      @media @phone{.welcomebox-widget .AfruxWidgets-Widget-content{visibility: hidden !important;}}
      /* Mobil Welcomebox End*/

NightKing çok teşekkür ediyorum denedim çalışıyor ancak orda boşluk kalıyor gene eklenti gözükmüyor ama onun olduğu yerde boşluk kalıyor teşekkürler tekrardan

EchoBilisim Boşluk kalmasının sebebi katmanın oradan silinmemesi hocam. Biz sadece gizledik. @Can ’in attığı kodda ise margin, padding gibi değerleri tamamen sıfırlıyor. Normalde kalmaması lazımdı. Responsive tasarımların bir çoğu bunu anlayan bir yapıya sahiptir genelde. Fakat flarum’da bu geçerli değilmiş bunu anladık 😃

2 ay sonra

Biraz geç cevap vermiş olacağım ama eklentinin geliştirici bu konuda düzgün çalışan kod paylaştı. Kodla biraz oynayarak daha iyi çalışacak hale getirdim.

/* Hide Welcomebox widget on mobile */
          @media @phone {
          .welcomebox-widget .AfruxWidgets-Widget-content {
              display: none !important;
           }
          }
          @media @tablet{
          .welcomebox-widget .AfruxWidgets-Widget-content {
              display: none !important;
           }
          .item-forumStatisticsWidget{display:none!important;}
          }

hasanmerkit Yukarıda ki kodlar geçerliliğini kayıp mı etti? Eğer geçerli değilse reportlayın düzeltelim.

Can hayır tarafımca test edilmediler ama kabaca baktığımda tablet görünümünde de welcomebox’u engellemezler. Son attığım kodun kullanılması daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular