Rootzilla oralar nasıl V-1.2 yani 😃 ? hissedilir bir değişiklik oldu mu hız,görünüm vs ?

Package swiftmailer/swiftmailer is abandoned, you should avoid using it. Use symfony/mailer instead.

diye bir uyarı çıktı fakat bu paketi bulamadım.

Az önce güncelledim 😀 gayet iyi ve hızlı, şuan kurcalıyorum her yerini 😁

Bir önceki sürümü kurmuştum ben. Biraz bekleyip bu sürüme geçilebilir.

1.2 güncelleyenlerden websocket kullanan var mı?

mekici Ayarlar genişletici ( flarum/core#3011Less ) aracılığıyla yapılandırma değişkenleri olarak kaydetme ayarları tanıtıldı .

Hocam ne olduğu hakkında bilginiz var mı? Telefondan giriş yapıyorum şu anda. Genişletici derken neyi kastediyorlar anlamadım?

Merhaba, hosting için kurulum mevcut mu? sanırsam eskisi gibi dosyalar kalmamış.Softaculous kurulum sağlıyor ama /public klasörüne kuruyor.

hocam bu güncellemeler freeflarum için de oluyor mu, ya da freeflarum kullananların yapması gereken bir şeyler var mı

• Can bunu yanıtladı.

Entlovin

FreeFlarum Yazılım güncellemeleri

Flarum’un yeni bir sürümü olduğunda ne olur?

Küçük (güvenlik) sürümleri hemen uygulanacaktır. Bunun için endişelenmene gerek yok!
        FreeFlarum tüm veri taşıma işlemlerini üstlendiği için daha büyük sürümler için de endişelenmenize gerek kalmayacak.

Yine de bir uyarı var: Flarum tarafından bir sürüm yayınlandıktan sonra, FreeFlarum en popüler uzantılar yeni sürümle çalışacak şekilde güncellenene kadar bekler. Uzantılar, yeni bir sürümden 3 hafta sonra güncellenmediyse, uzantı kullanımdan kaldırılacak ve FreeFlarum’dan kaldırılacaktır. Uyumlu bir sürüm yayınlanırsa, uzantının yeniden eklenmesini talep edebilirsiniz .

Kaynağı incelemek için buraya tıklayın.

Semix Selamlar aynısını bana da bazen yapıyor 1.1 de de eklenti yüklerken yapıyordu bu büyük bir sorun değil sarı ile olan uyarılar sadece tavsiye gibi oluyor. Önemli olan kırmızı renkli hatalar olmaması.

Bildirim için teşekkürler gördüğüm gibi hemen güncelledim bir sorun olmadı sanırım en hızlı güncelleme bu olmuştur flarum bu konuda güzel bence

6 gün sonra

İlk deneyimleri aktarayım. Kurulumu yaptım. Bana çok fazla değişen bir şey yokmuş gibi hissettirdi ama muhtemelen arka planda değişen çok şey olmuştur. Bunu zamanla hissedeceğiz şimdilik memnumum. Kurulumdan sonra sadece signature eklentim çalışmamaya başladı o ekletiyi de ışıklar içinde uğurladım 😃

bir yıl sonra
        mekici, tartışmayı kilitledi.
        Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular