Selam üstadım
Sitede arama yaptım ama bu sorularıma cevap bulamadım ve birkaç sorum olacak
biz buraya '‘https://nedennedir.com/flarum/’' deneme amacıyla flarum kurduk çünkü daha önce kullanmadık ve merak ediyorduk.
Hemen sorularıma geçecek olursam.
1: Adsense reklam ekleme seçenekleri bence az, çünkü yazı içinde, sitenin sağ tarafında, sol tarafında, her konunun ve her yorumun altında gibi seçenekler olması lazım, şuanki seçeneklerle siteden hiç gelir elde edilmez.

2: Yeni konu açarken ve konuya resim yüklerken, anahtar kelime eklenmiyor, seçenekler yok.

Bu konularda yardımcı olabilirmiisin.!!

Anahtar kelimelerin Google için bir önemi yok diye biliyorum. Baya önce idi Google bunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Reklam yerleşimi için uzantiya geliştirme talebinde bulunabilirsin. Ama şu an ki halı bana göre fazlasıyla yeterli. Bu sefer kullanıcı sitede gezmek yerine sadece reklam görüyor. Ya siteyi terk ediyor yada reklam engelleyiciler kullanıyor. İkisi de site sahibi zararına oluyor. Bence reklamın bir ölçüsü olmalı.

mekici adminim kurduk şuan siteyi '‘https://nedennedir.com/’' ve eski siteden konuları taşıyorum fakat 1 sorun var.
    Diğer yazılımda misalerde konu açabiliyordu ve bu baya işime geliyordu çünkü millet üye olmak istemiyor, siteye geldiği gibi soruyu sormak istiyor, tamam üye olmak kolay ama gelde anlat 🙂
    Kısacası üye olmadan konu açabilmek için ne yapmamız lazım?
    Eğer öyle birşey varsa adminler veya modaratörler kontrol ettikten sonra onaylama gibi birşey istiyorum acaba varmı böyle bir özellik??

batuhankenan Onayı izinlerden yapabilirsin fakat yanlış hatırlamıyor isem flarum misafirin konu açmasına izin veren bir sistem değil diye hatırlıyorum.

batuhankenan Diğer yazılımda misalerde konu açabiliyordu ve bu baya işime geliyordu çünkü millet üye olmak istemiyor, siteye geldiği gibi soruyu sormak istiyor, tamam üye olmak kolay ama gelde anlat 🙂
      Kısacası üye olmadan konu açabilmek için ne yapmamız lazım?

Bu konu daha önce discuss üzerinde tartışıldı. Uzantı ile çözülebilir olduğu belirtildi. Bütçeniz var ise herhangi bir geliştirici ile çalışarak bu uzantıyı geliştirebilirsiniz.

Diğer bir yöntem yeni kayıt olmuş kullanıcılara mail aktivasyonu kapatmak olucaktır. Bu sanırım şuan için kullanabileceğiniz en mantıklı çözüm. En azından biri bu uzantıyı geliştirene kadar.

Bunu bu eklenti sayesinde halledebilirsiniz.

Unutmayın: Bu adımınız, forumunuzda spam üyeliklerin çoğalmasını bir nebze de olsa arttıracaktır/arttırabilir. Bu sebeple gerekli önlemleri almanızı tavsiye ederim.

Can genelde fake üyeliği zaten site sahibi oluşturuyor. Üzücü…

• Can bunu yanıtladı.

durpoy 3-4 taneden bir şey olmaz be, ne dersin? 😁

Can bir site gördüm. 400 tane usenmeden üyelik açmışlar. 😂😂 Bana da diyorlardı ki bak üye topladık. Siz çok akillisiniz devam edin dedim. Ardına engel attım.

durpoy Bu olayları Xenforo yazılımlarda daha çok görüyordum. Sessionları şişirip şişirip dolanıyorlardı. Yazık kafalarına, ne diyeyim 😂😂

durpoy Hocam oda bir şey mi bot yazanı gördüm. Random id ve şifre üretip sürekli üyelik ve konu açtırıyorlardı botlara. Ve açılan konular apiler ile başka web sitelerinin içeriklerini değiştirerek paylaşıyordu. Bildiğiniz sağlam vurgunculuk yapıyorlardı vbulletinin eski zamanlarında 😀

durpoy eee zaten flarumun eklentisi var bunun için yazdığın miktarda user açıyo veya tartışma başlatıyo, yorum yapıyo vs vs…

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular