- Düzenlendi
Entlovin SSL ve DNS Yönetimi konusunda Cloudflare kullanmanızı öneririm.
Ayrıca şu dokümanı okudunuz mu? BKZ.(Reset the domain)
Entlovin SSL ve DNS Yönetimi konusunda Cloudflare kullanmanızı öneririm.
Ayrıca şu dokümanı okudunuz mu? BKZ.(Reset the domain)
cname eklerken forumun sonuna . koyun diyor, ama domaini aldığım yerden işlem yaparken server da istiyor, freeflarumun forum ayarlarından yaparken de eşleşmiyor diyor, çözemedim hala
Entlovin Daha önce FreeFlarum ile deneyim gerçekleştirmediğimden size bu tartışmaya sorununuzu yazmanızı öneriyorum.
hosting almadığımdan olabilir mi? sadece domain aldım
Entlovin Hosting işlevini burada freeflarum görecektir. Domain sağlayıcınız yardımı ile freeflarum’un size verdiği CNAME değerini DNS Yönetimi alanına girmeniz gerekmektedir. Domain sağlayıcınız üzerinde DNS yönetimi alanını bulmakta zorlanıyorsanız acil bir şekilde domain adresiniz ile Cloudflare üzerinde hesap açmanız gerekiyor.
Size verilen NS’leri domain sağlayıcınıza girerek Cloudflare hesabınızı onayladıktan sonra (max: 20dk) DNS alanından New Record butonu ile cname değerlerini girmeniz gerekiyor.
Çözümü tamamen doğaçlama yazdım. Çünkü daha önce bu konu ile ilgili deneyimim olmadı. Çözüm bulamamanız durumunda size attığım bağlantıdaki konuya sorununuzu detaylı bir şekilde ingilizce anlatmanız gerekiyor.
Bu yollar halen sizi tatmin etmediyse FreeFlarum’a e-posta (info@freeflarum.com) gönderebilirsiniz.
çok teşekkürler hocam, yapılması gerekeni anladım yazdıklarınız sayesinde
hocam kayıt olmak isteyen ı kullanırsa kullanıcı adında kabul etmiyor, forumu Türkçeleştirdim ama bunu nasıl çözeceğim
yeni kullanıcı kayıt olurken Türkçe karakter kullanamıyor, mesela Yıldız için kayda izin vermiyor, Yildiz olarak izin veriyor hocam
Anladım hocam teşekkür ederim
anladım hocam, umarım gelir böyle bir özellik, çok daha güzel yapacaktır forumları