rash1querino Ücreti mukabilinde Android ve IOS için mobil uygulamalar yaptırmak istiyoruz. Forum içinde ilgilenen var mı?
NightKing rash1querino Ne tür bir uygulama yaptırtmak istiyorsunuz? Ben şu anda tıka basa doluyum fakat diğer yazılımcı arkadaşlar boşsa yönlendirebilirim.
flutterforum rash1querino hala ilgilenenen birini arıyor musunuz ? ben boştayım bu aralar, ilglilenebilirim
rash1querino NightKing Android ve IOS için webview uygulamalar lazım, aynı şekilde app store ve google play store tarafında yayınlanması geliştirici arkadaş tarafından yapılırsa bizim için çok iyi olacaktır. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum.
NightKing rash1querino Android ve IOS geliştirmeleri benim tarafımca yayınlanır ise reklam ücretleri size değil bana yatar. Ayrıca şu sıralar uğraşmakta olduğum bir projem var hocam. Kusura bakmayın fakat projeme vakit ayırmak istiyorum. Yani kısaca iş alımım açık değil bir kaç ay boyunca.
NightKing rash1querino R10.net’ten bulabilirsiniz geliştiricileri hocam. Bir kaç kişi mevcut fakat hepsi şu anda tatilde.