ftpde eklentilerin olduğu dizin hangisi acaba?

pert oldu site. eklentiler ftpden silince site çöktü. dosyaları sildim, beta 10 indirip dosyaları yükledim. config silmedim. beta sql dosyasını eski tabloya yükledim. site açılıyor ama beta10daki kullanıcı adı şifre uyuşmuyor.

grange Eklenti dosyalarını vendor klasöründen silince eklentileri kaldırmış olmazsınız. Eklentileri kaldırmak composer.json dosyasında installed.js / autoload_static.php / autoload_psr4.php dosyalarında ilgili eklentinin satırlarını silmek gerekiyor.

bir yıl sonra

Localhost da versiyon 15 için temiz kurulum yaptım. Hosting de ise 13 kurulu. 15 e uyumlu olmayan bir ton eklenti var. Arkadaşın dediği gibi kaldırılmıyor. Nasıl güncelleme yapabiliriz

locale çekip güncelleme yapıp tekrar host’a aktarmak çözüm olabilir. ama hostingdeki dosyaları yine ftpde klasör açıp yedeklemeyi unutmayın. atacağınız yeni yedek için de yeni veritabanı oluşturabilirsiniz.

BatuhanBakay Localhostta bulunan 15 sürümüne kullanmak istediğin eklentilerin hepsini yükle.

Hosting de htaccess, assets/avatars - files - varsa covers dosyaları hariç geri kalanları ve config.php dışında kalan tüm dosyaları sil.

Localhostta ise htaccess, assets ve config.php silip hostinde yükle.

Şimdi localhost 15 dosyalarını hostinge yükle ve tarayıcıdan sitene git updata databese yap.

Hosting de kalan dosyalar Localhostta olmayacak kısacası. İkisi birbirini tamamlayacak.

Eklenti kaldırman gerekmiyor hostingde

mekici hocam herkese tek tek açıklıyoruz. Uzun bir blog yazmayı dusunuyorum. Soranlara bağlantısını paylaşabiliriz.

mekici bunu çözebildiğim diğer sorunları çözebileceğim anlamına gelmez, uzun bir süre daha buradayım. Sevinmeyin hocam :))))

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular