Merhaba,

Imgur’a üye olmaya çalıştığımda telefon numarası istiyor ve ben de kendi cebimi yazıyorum ama TR’de geçerli değil diyor. Baktığımda FlarumTR sanki halen Imgur kullanıyor gibi. Siz nasıl başardınız 😀 ? Serverlar yurtdışında mı kurulu 😃 ? Bir ipucu verirseniz ben de kullanabilmek istiyorum 🙂

Togan ben imgur api alırken telefon numarası olayı yoktu. Eski hesap o yüzden sanırım

Togan Suriye’de görev yaparken Suriyeliler bir uygulama ile ABD numarası alıyorlardı. Bir kaç saat geçerli oluyordu. Böyle bir kurnazlık yapabilirsin 😀

mekici Uygulama ismi nedir acaba 😃 ? ben resimlerimi başka serverda tutabileceğim ve kullanıcılarımın da rahatlıkla bunu yapabileceği bir sistem arıyordum. En iyisi IMGUR o da olmayacak galiba :/ Diğerleri lisanlı diye biliyorum lisans ödemek istemiyorum ilk etapta.Sizin Upimager da durmuş galiba onu da kullanamıyorum.Forumun sıkı takipçsiyim her şeyin farkındayım nerdeyse farketmişsinizdir 😃

Sanal numara ile halledilebilir. En son kaç para oldu hatırlamıyorum ama 4-9 lira arasında değişiyordur muhtemelen. Alacağınıza kararlıysanız biyografimden bana ulaşın. Bu sorunun üstesinden ben bu şekilde geldim.

Can tamamdır cok teşekkürler ben de buldum bir seyler gibi olmaz ise size donus yaparim 🙂

• Can bunu beğendi.

Selamlar,

Bu siteden halledebildim artık IMGUR’u kullanabiliyorum. FOF upload ile birlikte. Konuyu kapatabilirsiniz dilerseniz.

mekici, tartışmayı kilitledi.
        Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular