Çevrimiçi Kullanıcılar kısmındaki 3 Ziyaretçi 5 Ziyaretçi Yazan Kısmı Hangi Eklenti ile Yapabiliriz Birde Son Üye Olan Üyeleri Yükledim Ama Türkçeleşmedi. Onu Nasıl Türkçeleştirebiliriz.
Çevrimiçi Kullanıcılar kısmındaki Ziyaretçi Kısmı Hangi Eklenti
Ben Cloudpanel Üzerinde Yine Nginx php-rfm kurulum yaptım. ama klasörler çok farklı olduğu için birde sunucuda çok sayıda site olduğu için bir türlü işin içinden çıkaladım. pagespeed olayını birde websocket kurulumunun ücreti ne olur.
OsmanKARS Flarum’a sunucu belgeleri üzerinden ASLA müdahalede bulunmayınız. Çeviriyi özelleştirmek için Linguist uzantısını kurunuz.
Çevrimiçi kullanıcılar eklentisi sanırım sağlıklı çalışmıyor, ben şuan çevrimiçiyim ama kendimi göremiyorum.
RecepBilgin Anlık tepki vermiyor, beş dakika gibi bir sürede veriyi işleyip yansıtıyor olması gerek.
tolgaaaltas ben öyle yaptım maalesef.
ASLA müdahele etmeyiniz denmiş iken senin tarafından ve Core’de bulunan dil dosyasında birkaç satır değişiklik yaptım. O da bunun için:
Bu tag’larda çoklu dil olayını nasıl yapacağım halen onu düşünüyorum.
- Düzenlendi
hasanmerkit Core’da yapacağınız herhangi bir değişiklik bir sonraki çekirdek veya uzantı güncellemede gidecektir, aynı zamanda sitenize kalıcı hasar verebilir.
Ekleme: Çeviri düzenlemeleri için Linguist uzantısını kullanabilirsiniz.
hasanmerkit Bu tag’larda çoklu dil olayını nasıl yapacağım halen onu düşünüyorum.
Geliştirilme aşamasında.
tolgaaaltas evet, güncellemeyle beraber gidebiliyor biliyorum. Fakat Linguist çeviri düzenlemeye yarıyor, eklemeye değil. Ya da ben keşfedemedim bilmiyorum. Benim çeviri ekleyebiliyor ve gerekli yerlerde kullanabiliyor olmam gerek.