• Soru Sor
  • Flarum Ücretsiz Hosting'e Yüklerken Hata Veriyor

Merhaba, ben flarum hosting dosyalarını filezilla ile siteye yükledim, install paneli de geldi, mysql ve admin bilgilerimi girdim devam etmek istedim bir hata verdi.

Hata:Something went wrong: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1286 Unknown storage engine ‘InnoDB’ (SQL: CREATE TABLE access_tokens ( id int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, token varchar(40) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, user_id int(10) unsigned NOT NULL, last_activity_at datetime NOT NULL, created_at datetime NOT NULL, type varchar(100) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, title varchar(150) COLLATE utf8mb4_unicode_ci DEFAULT NULL, last_ip_address varchar(45) COLLATE utf8mb4_unicode_ci DEFAULT NULL, last_user_agent varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_ci DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (id), UNIQUE KEY access_tokens_token_unique (token), KEY access_tokens_user_id_foreign (user_id), KEY access_tokens_type_index (type), CONSTRAINT access_tokens_user_id_foreign FOREIGN KEY (user_id) REFERENCES users (id) ON DELETE CASCADE ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_ci)

Ne Yapmalıyım, Yardımcı Olur Musunuz, Teşekkürler.

Infinity Free adlı ücretsiz hostingi kullanıyorum, önce orada test ediyorum sonra alan adı ,premium host ayarlıyorum.

PHP sürümü olarak 7.4 kullandıklarını yazmışlar ama mysql sürümünü bilmiyorum nasıl öğrenebilirim onu?

teskilatsiz Hostinge baktım MySQL 5.6 kullandıklarını söylemişler ama ücretsiz olduğu için bazı gerekli şeyler eksik olabilir. Neden olduğu konusunda bir şey söylemek zor.
      Denemek için Windows’ta XAMPP ile kurup deneyebilirsin. Forumda localhost kurulumu ile alakalı doküman ve video var.

Hocam flarumtr’de yeniyim kusura bakmayın ama çok fazla başlık açıp websiteyi meşgul etmemek için burdan soruorum sorumu: localhost’a flarum ’u kurdum site şuan gayet iyi hoşuma gitti, ama yeni tartışma başlattıktan sonra ‘oops! Bir şeyler yanlış gitti. lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin.’ hatası veriyor sayfayı yeniliyorum tartışma girilmiş gözüküyor ama bu hatanın ortaya çıkmamasını istiyorum , sorun nedir acaba nasıl düzeltebilirim, teşekkürler.

ayrıca kayıt olurken de aynı hata ile karşılaşıyorum.

tolgaaaltas

tolgaaaltas
        hocam şuan da bu şekilde gözüküyor, www aratması yaptım forumda lakin çözümler flarum hosting dosyaları için değil kodlarla yüklenen flarum için, localhost config.php’de şu an url=‘http://localhost/demode’ bu şekilde, düzeltmem gereken yer burası mı ‘www’ mi eklemem gerekiyor?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular