- Düzenlendi
BatuhanBakay pleskte .nginx conf dosyası var/www/… Dizininde değildir. Sen sitenin kurulu olduğu dizinde bulunan .nginx.conf dosya yolunu eklemelisin. Veya .nginx.conf dosyasını var/www/flarum dizinine yüklemelisin.
BatuhanBakay pleskte .nginx conf dosyası var/www/… Dizininde değildir. Sen sitenin kurulu olduğu dizinde bulunan .nginx.conf dosya yolunu eklemelisin. Veya .nginx.conf dosyasını var/www/flarum dizinine yüklemelisin.
hızlı cevabın için teşekkürler hocam mekici benim forumum ftp’den giriş yaptıktan sonra direkt /httpdocs adında klasörde kuruluydu. Şuan ftpden var/www/flarum şeklinde klasör açtım ve tüm hepsini oraya attım. Fakat pleskten alan adı klasör yolunu var/www/flarum şeklinde değiştirmek istediğimde Belirtilen dizin bir servis dizini içeriyor hatası alıyorum
BatuhanBakay bence varsayılan yolu kullan. Pleskte izinler karmaşıktır. Bununla uğraşmaya değmez.
belge kökünü var/www/flarum şeklinde ayarladığımda kabul etmiyor. Bir türlü anlamadım…
https://www.hizliresim.com/tpqs80h
sağlayıcımın verdiği cevap: Bildiğim kadarıyla flarum centos ve plesk panelde uyumlu değil. Daha detaylı bir bilgi için forum sitelerinden yardım alabilirsiniz.
BatuhanBakay uyumluluk ile alakalı bir soru yok. Flarum uygun sürüm PHP, Mysql veri tabanı ve Web sunucusu içeren her sunucuda çalışır.
BatuhanBakay anladım, fikriniz var mıdır hocam. Çıkamadım işin içinden
mekici pardon yanlış etiketlemişim
BatuhanBakay Plesk ile fazla deneyimim yok malesef hocam.
çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar? Biraz da olsa aktif bir forum ve kapalı kalması beni rahatsız ediyor
Edit: Ben en iyisi ubuntuya geçeyim
BatuhanBakay plesk php uygulamaları için önerilmez zaten. plesk de daha önceden kendim de kurulum yaptım. dosya izinlerini plesk deki kullanıcıya göre ayarlamak zordu. onun harici plesk in apache kullandığını biliyorum. ama galiba aynı anda nginx de kullanıyor. nginx için parametre girememiştim. o kafamı çok ağrıtmıştı.
durpoy ubuntu’ya geçtim. Bu yorum rahatlattı doğrusu. Problem olacaksa iyi yapmışım… Teşekür ederim