Togan mekici Çok güzel gece modunda efsane.. Ancak bir sorum olucak. Aşağıdaki resimde kullanıcı ikonlarının çevresinde beyazlık var bunun sebebi ne olabilir ? Bir de konu özetlerini hepsinin özeti olacak şekilde değil de üstten 3 tanesinin olacak şekilde nasıl güncellerim. Bunları uygulayabilirsem tema tam bana göre.
Togan Togan Bir de konu özetlerini hepsinin özeti olacak şekilde değil de üstten 3 tanesinin olacak şekilde nasıl güncellerim. Bunları uygulayabilirsem tema tam bana göre. Teşekkürler,peki bunu nasıl yapabilirim ?
mekici Togan .App .DiscussionListItem-author .Avatar { box-shadow: tansparent !important; background: tansparent !important; } Yukarıdaki kod çalışmazsa aşağıdakini dene. .App .DiscussionListItem-author .Avatar { box-shadow: none; background: none; }
Togan mekici .App .DiscussionListItem-author .Avatar { box-shadow: none; background: none; } Teşekkür ederim bunlara important ekleyince çalıştı peki tatışma kutularının rengini nasıl değiştirirm ?
galibaaemree Flarumun kendi orjinal tasarımında bu böyle değil ama asiremde böyle oluyor etiket başlıkları çok uzun olunca böyle kötü bir görüntü oluşuyor. Herhangi css kodu vs varmıdır bunu düzeltmem için normal flarum tasarımında etiket başlığı uzunsa (….) oluyor.
galibaaemree mekici hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama asirem teması için css kodu aticaktiniz unuttunuz galiba (:
mekici galibaaemree Yok hocam geçen baktım. Bir kaç çözüm denedim ama flarum default teması gibi olmadı.
Togan galibaaemree Selamlar, Aşağıdaki linkte de belirtildiği üzere asirem teması yeni güncellemede düzgün şekilde çalışamıyor. Css talep etmişsiniz ama siteniz bu temayla şu an çalışabiliyor mu ? https://discuss.flarum.org/d/27939-asirem-theme/142
galibaaemree Togan hocam asirem teması zaten başlı başına bozuk bir tema normaldede birçok kısımda hataları var o yüzden şimdilik default tema en iyisi 🙂
Togan galibaaemree asirem gorsel olarak farklı ve begendigim bir temaydi gecen guncellemede cok sorunum yoktu ancak bu güncellemede calismiyor ayni zamanda bakıldığında core ozelliklere de müdahale eden bir tema. O sebeble css daha cok tercih ediyorum. En azindan bozuk luk gorursem siliyorum sorun duzeliyor. Core ozelliklere dokunmak cok cok iyi olmuyor her zaman.
Can galibaaemree Asirem teması v1.2 güncellemesi ile beraber sorun yaratmaya başladı. Bir çok kullanıcı bunu discuss üzerinde bulunan konuya belirtti. Kısa süre içerisinde düzeltilecektir.
galibaaemree Can hocam bahsettiğim hatalar önceki sürümlerdede zaten vardı son sürümleolan bişi değil