Kylo Hocam selamlar öncelikle elinize sağlık, buradan daha anlaşılır bir bilgi alacağımı düşünerek buradan yazma kararı aldım, paylaşımlı hosting kullandığım için
php flarum migrate:reset –extension the-turk-stickiest
bu komutu çalıştıramıyorum ve bu yüzden yeni halini etkinleştiremiyorum paylaşımlı hostingde bu sorunu çözmek için bir öneriniz var mı?
Süper Sabit
czay aşağıdaki SQL sorgularını sırasıyla çalıştırıp tekrar dener misin:
# Drop indexes
ALTER TABLE `discussions` DROP INDEX `discussions_is_stickier_created_at_index`, DROP INDEX `discussions_is_stickiest_created_at_index`, DROP INDEX `discussions_is_tagsticky_created_at_index`, DROP INDEX `discussions_stickiest_last_posted_at`;
# Drop columns
ALTER TABLE `discussions` DROP COLUMN `is_stickier`, DROP COLUMN `is_stickiest`, DROP COLUMN `is_tagSticky`;
# Remove unused permission
DELETE FROM `group_permission` WHERE `permission` = 'discussion.stickiest';
# Remove default setting
DELETE FROM `settings` WHERE `key` = 'the-turk-stickiest.badge_icon';
tolgaaaltas hocam tam olarak neye yarıyor
- Düzenlendi
e32b Flarum’un varsayılan sabitleme uzantısı tartışmadaki son gönderi okunduğunda tartışma artık en üstte durdurmaz, tartışma listesinde son gönderinin yazım tarihine göre sıralanır. Ancak SMF, vBulletin veya diğer klasik forum sistemlerine aşina olan bazı yöneticiler sabitlenmiş gönderinin son gönderisi okunmuş olsa bile yukarıda sabit kalmasını istiyor. Bana göre bu ölü alan oluşturmaktan başka bir şey değil, ancak bu hala sevilen bir özellik demek ki. Uzantı aynı zamanda süper yapışkan ile sabitlenen tartışmayı etiketin içerisinde de en üstte sabitliyor, yalnızca tartışma listesinde değil. @Kylo bu uzantıyı hazırlayarak pek çok kullanıcının sıklıkla talep ettiği bir işlevselliği Flarum’a kazandırdı, ben kendim bu geçmiş anlayışı sevmesem de kendisinin sıkı çalışmasını tıpkı diğer çalışmaları gibi takdir ediyorum ve her çalışmasında ağzımı açık bırakmama neden oluyor.
tolgaaaltas anlatım için teşekkürler hocam bir şey diyeceğim hareketli profil yapmamıza olanak sağlayan uzantı yapabilir misiniz diğer forumlardaki gibi
- Düzenlendi
e32b Bildiğim kadarıyla bunun için bir uzantı yok. Benim de maalesef bu konuda bir yetkinliğim yok.
Uzantının başlığını çekirdekteki sabitleme uzantısında kullandığımızla eşlenik olması için “Süper Sabit” olarak değiştiriyorum. Çevirisi bitti, repoya düştüğünde güncelleme yayınlayacağım.
@mekici müsait olduğunda Turkish Experience Pack’i güncelleyip sonucu hakkında beni ve @Kylo’yu bilgilendirir misin lütfen?
- Düzenlendi
Türkçe çeviriler flarum-lang/turkish uzantısının 1.0.4.2 sürümle birlikte siteye yansıdı. Eline sağlık tolgaaaltas @Kylo
Diğer Sticky eklentisini silmeye gerek var mı acaba?